Ezgi Mola'dan '20 Kilo Verdi' İddialarına Sert Yanıt Geldi! "Böyle Gerzek Bir Haber!''

Ezgi Mola'dan '20 Kilo Verdi' İddialarına Sert Yanıt Geldi! "Böyle Gerzek Bir Haber!''
Ünlü oyuncu Ezgi Mola, doğum sonrası 60 günde 20 kilo verdiği iddialarına sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Mola, gerçek kilo durumunu ve sağlıkla ilgili gerçekleri paylaşarak asılsız haberlere isyan etti.

Türk televizyon dünyasının sevilen isimlerinden Ezgi Mola, son zamanlarda özel hayatı ve annelik süreciyle gündeme gelmeye devam ediyor. Ancak, son dönemde oyuncunun 60 günde 20 kilo verdiği yönünde çıkan haberler, Mola'nın tepkisini çekti.

ezgi mola 1

Masumlar Apartmanı dizisiyle adından söz ettiren ve geçtiğimiz yıl iş insanı Mustafa Aksakallı ile evlenerek annelik yolculuğuna adım atan Mola, sosyal medya üzerinden bu iddialara yanıt verdi. Mola, "Böyle gerzek bir haber var. Bendeki tartıya göre +14'üm. Yiyesim vardı, yedim. Yeter der sıkılırsam -18 olur ama bu haber yalan," ifadeleriyle gerçek kilo durumunu açıkladı ve sağlıkla ilgili yanlış bilgilendirmelere karşı takipçilerini uyardı.

ezgi mola

Ezgi Mola'nın bu açıklaması, sağlıklı yaşam ve doğum sonrası kilo konularında gerçekçi bir yaklaşım sergilediğini gösteriyor. Ünlü oyuncu, annelik sürecinde kilo verme baskısına karşı durduğunu ve önceliğinin sağlık olduğunu vurguladı. Mola'nın bu duruşu, özellikle kadınların toplum içinde karşılaştığı baskılara dikkat çekiyor ve bu konuda farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.