Ümit Besen, Metin Akpınar'ın Kızının İddialarına Yanıt Verdi: "Adımın Karışması Beni Rahatsız Etti"

Ümit Besen, Metin Akpınar'ın Kızının İddialarına Yanıt Verdi: "Adımın Karışması Beni Rahatsız Etti"
Müge Anlı'nın programında annesini arayan Duygu Nebioğlu, annesinin Ümit Besen yüzünden hapse girdiğini iddia etti. Sanatçı Besen, bu iddiaların ardından hızla yanıt vererek herhangi bir bağlantısının olmadığını belirtti.

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesini bulmak amacıyla Müge Anlı'nın popüler programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert"e konuk oldu. Programda çarpıcı bir iddiada bulunan Nebioğlu, annesinin Ümit Besen yüzünden hapse girdiğini öne sürdü. Bu iddia üzerine Ümit Besen'den açıklama gecikmedi. Sanatçı, adının bu tür bir olaya karışmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirerek, "Bahsi geçen hanımefendi ile hiçbir tanışıklığım yok. Bu zamana kadar kariyerimle ve tertemiz geçmişimle bilinirim" ifadelerini kullandı.

Metin Akpınar'ın kızı 'Annem Ümit Besen yüzünden hapse girdi' dedi, cevap gecikmedi

Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'ya da canlı yayında seslendi ve ondan iletişime geçmesini istedi. Nebioğlu, "Kim ne diyorsa boşver, senelerdir ben neler dinliyorum. Artık bitir. Ben de hayatıma devam etmek istiyorum, umarım bu çağrıma cevap verirsin. Biz bir araya geldiğimiz zaman ne kadar güçlü olduğumuzu göreceksin" sözleriyle annesine duygusal bir çağrıda bulundu.

Öte yandan, Metin Akpınar'ın özel hayatı ile ilgili geçmişten günümüze kadar süregelen karmaşık olaylar ve babalık davaları da gündemde kalmaya devam ediyor. Akpınar, geçtiğimiz günlerde ikiz kızlarından birinin açtığı babalık davasını kabul ederken, diğer davaların ise devam ettiğini belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.