Ivana Sert Yatak Odası Kurallarını Açıkladı! İşte Genç Kalmanın Sırları...

Ivana Sert Yatak Odası Kurallarını Açıkladı! İşte Genç Kalmanın Sırları...
Ünlü stilist İvana Sert, Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Sert, genç ve dinç kalmak için yatak odasının soğuk ve karanlık olması gerektiğini belirtti.

Ünlü modacı ve stilist İvana Sert, Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalında gençlik ve güzellik sırlarını paylaştı. "Bugün Ne Giysem" yarışması ile tanınan Sert, yüzünde herhangi bir dolgu olmadığını ve modern tedavilere olan ilgisini dile getirdi. Ancak, genç kalmanın en önemli sırrını yatak odası koşulları olarak açıkladı.

Ivana Sert'in yatak odası kuralları şaşırttı - Resim: 2

Sert, ideal yatak odası sıcaklığının ortalama 16 derece olması gerektiğini vurgulayarak, "Soğukta uyumak metabolizmayı hızlandırıyor ve bu da daha fazla kalori yakmamızı sağlıyor. Bu koşullar bizi daha dinç kılıyor," dedi. Ayrıca, odanın tamamen karanlık olmasının da önemine değindi ve bu durumun gözleri kısmak zorunda kalmamak ve cilt kırışıklıklarını önlemek için önemli olduğunu belirtti.

Ivana Sert'in yatak odası kuralları şaşırttı - Resim: 7

İvana Sert'in bu özel ve etkili yöntemleri, gençlik sırlarına ilgi duyanlar için yeni bir bakış açısı sunuyor. Stilistin bu yöntemleri, özellikle uyku kalitesini artırarak genel sağlık ve cilt bakımı üzerinde olumlu etkiler yaratabilir. Sert'in paylaşımları, yaşlanma karşıtı bakım rutinlerine yeni bir soluk getiriyor ve takipçilerine sağlıklı yaşam konusunda ilham veriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.