Başak Dizer'den Beyazlar İçinde Büyüleyici Pozlar! ''Güzelliğin Şaka Mı?'' Yorumları Geldi...

Başak Dizer'den Beyazlar İçinde Büyüleyici Pozlar! ''Güzelliğin Şaka Mı?'' Yorumları Geldi...
Ünlü stilist ve Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer, sosyal medyada paylaştığı beyazlar içindeki göz alıcı pozlarıyla hayranlarını mest etti. Stil danışmanı, sade ve şık tarzıyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Kıvanç Tatlıtuğ'un başarılı ve stil sahibi eşi Başak Dizer, sosyal medyadaki etkileyici paylaşımlarıyla magazin dünyasında dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Stil danışmanı olarak tanınan Dizer, son olarak Instagram hesabından beyazlar içindeki zarif pozlarını takipçileriyle paylaştı.

Kıvanç Tatlıtuğun eşi Başak Dizerden göz kamaştıran pozlar

2016 yılında Paris'te hayatını ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile birleştiren ve 2022 yılında oğulları Kurt Efe'yi kucaklarına alan çift, şıklıkları ve zarif tavırlarıyla dikkat çekiyor. Yakın zamanda Dubai'de tatil yaparken çekilen anne-oğul pozlarıyla gönülleri fetheden Dizer, bu kez de beyaz taş detaylı elbisesi ve uyumlu ayakkabılarıyla bir davete hazırlanırken göz kamaştırdı.

Kıvanç Tatlıtuğun eşi Başak Dizerden göz kamaştıran pozlar

Instagram'da 1 milyon takipçiye sahip olan Başak Dizer'in paylaşımları, kısa sürede 37 bin beğeni topladı ve "Kıvanç'ın yanına yakışan tek kadın", "Resmen asalet akıyor", "Sade ve oldukça şık" gibi yorumlarla takipçilerinden tam not aldı. Dizer'in her daim şık ve özgün stilini yansıtan bu son paylaşımları, onun moda dünyasındaki yerini pekiştirdi ve hayranlarını bir kez daha kendine hayran bıraktı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.