Kızıl Goncalar Bu Akşam Var Mı? Kızıl Goncalar 15 Bölüm Ne Zaman, Bu Hafta Var Mı? Kızıl Goncalar Bugün Var Mı? İşte NOW TV

Kızıl Goncalar Bu Akşam Var Mı? Kızıl Goncalar 15 Bölüm Ne Zaman, Bu Hafta Var Mı? Kızıl Goncalar Bugün Var Mı? İşte NOW TV
"Kızıl Goncalar" dizisinin merakla beklenen 15. bölümü, 22 Nisan Pazartesi saat 20.00'de ekranlara geliyor. Bu bölümde, karakterlerin derinleşen sırları ve gerilim artıyor. Dizinin bu heyecan dolu yeni bölümünü kaçırmayın!

"Kızıl Goncalar," Gold Film imzası taşıyan ve dram türünde ekranlara gelen yeni Türk televizyon dizisi, 18 Aralık 2023 tarihinde başladı. Yönetmen koltuğunda Ömür Atay ve Özgür Sevimli'nin oturduğu, Şükrü Necati Şahin tarafından kaleme alınan dizi, başrollerde Özgü Namal ve Özcan Deniz'i ağırlıyor. Dizi, izleyicilere derin duygusal anlar ve güçlü bir hikaye sunuyor.

Kızıl Goncalar Bu Akşam 15. Bölümde Neler Olacak?

Annesinin, sandığının aksine, intihar ettiğini öğrenen Cüneyd yıkılır. Ancak bildikleriyle afallayan yalnız Cüneyd değildir. Mira’nın gerçek annesinin Meryem olduğunu öğrenen Levent, vicdanıyla korkuları arasında sıkışır. Bu sırada Meryem de Cüneyd ve Zeynep’e dair önemli bir sırrı öğrenmiş ve köşeye sıkışmıştır.

Müyesser, Hasna ve Affan’ın desteğini arkasına alan Sadi Hüdayi ise posta oturmak için tehlikeli ve cüretkar bir plan yapar. Cüneyd kendisini ortasında bulduğu bu mücadelede dedesi Mürşid Efendi için endişelenmektedir ve ayağa kalkmak için ihtiyaç duyduğu gücü Zeynep’in sözlerinde bulacaktır. Levent ise Zeynep’i kurtarmak için peşine düştüğü Cüneyd’in annesiyle ilgili bambaşka bir gerçeğe ulaşsa da Meryem’in dayanacak gücü kalmamış, gemileri yakmaya karar vermiştir.

Kızıl Goncalar Bu Akşam Var Mı? Kızıl Goncalar 15 Bölüm Ne Zaman, Bu Hafta Var Mı?

22 Nisan Pazartesi saat 20.00’de yayınlanacak “Kızıl Goncalar” dizisinin 15. bölüm ile sevenleriyle buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.