Demet Akalın Sonunda Survivor'a Gitti! Birleşme Partisinde Ortalığı Karıştırdı... Eşi Okan'a Göndermesi Olay Oldu!

Demet Akalın Sonunda Survivor'a Gitti! Birleşme Partisinde Ortalığı Karıştırdı... Eşi Okan'a Göndermesi Olay Oldu!
Survivor All Star birleşme partisinde sahne alan Demet Akalın, konseyde eşi Okan Kurt’u esprili bir dille tiye alarak sosyal medyada gülme krizine sebep oldu.

Pop müziğin sevilen ismi Demet Akalın, Survivor All Star'ın heyecanla beklenen birleşme partisinde sahneye çıktı. 20 Nisan 2024 tarihinde gerçekleşen etkinlikte, Akalın bir yandan hit şarkılarını seslendirirken, diğer yandan akşam düzenlenen eleme konseyinde eğlenceli anlara imza attı.

Demet Akalın, eleme konseyinde eşi Okan Kurt'la ilgili esprili bir konuşma yaparak, "Bu hafta Survivor All Star'da eleneni bulmak için açıyoruz efendim!" dedi ve ardından tüm oyların eşi Okan'a çıktığını gösterdi. Bu esprili yaklaşımıyla Akalın, "Neden? Çünkü bavulumuzu İstanbul'da unuttu!" diyerek salondakileri kahkahaya boğdu.

Okan Kurt ise, eşinin bu esprisine "Meşale nerede?" diyerek karşılık verdi ve ortaya komik bir diyalog çıktı. Demet Akalın'ın bu eğlenceli paylaşımı, sosyal medya hesabından yayınlandıktan kısa süre sonra büyük beğeni topladı ve izleyiciler tarafından gülme krizine sebep oldu.

Demet Akalın'ın Survivor sahnesi ve konseydeki eğlenceli anları, hem programın takipçileri hem de sanatçının hayranları tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Bu anlar, Akalın'ın neşeli kişiliğini ve sahnedeki karizmasını bir kez daha ön plana çıkardı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.