İzzet Yıldızhan'ın Eşini Görenler Şaştı Kaldı... İlk Kez Görüntülendi! 23 Yıl Aynı Yastığa Baş Koymuşlar!

İzzet Yıldızhan'ın Eşini Görenler Şaştı Kaldı... İlk Kez Görüntülendi! 23 Yıl Aynı Yastığa Baş Koymuşlar!
Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan ve eşi Ajda Yıldızhan, 23 yıl sonra ilk kez birlikte bir davete katılarak kameraların karşısına geçti. Ajda Yıldızhan'ın güzelliği ve zarafeti sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Türk müziğinin sevilen isimlerinden İzzet Yıldızhan, uzun süredir kameralardan uzak tuttuğu eşi Ajda Yıldızhan ile 20 Nisan 2024 tarihinde bir davete katıldı. Bu özel gece, çiftin 23 yıllık evliliklerinde ilk kez birlikte kameralar karşısına çıktıkları an olarak kayıtlara geçti.

İzzet Yıldızhan'ın 23 yıllık eşi ilk kez ortaya çıktı

Ajda Yıldızhan, İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuvar Bölümü'nden mezun bir müzik eğitimcisi olarak, sanatçı eşine müzikal destek sağlamasıyla da tanınıyor. Çiftin bu nadir görüntüsü, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Ajda Yıldızhan'ın zarif duruşu ve güzelliği, sosyal medya kullanıcıları tarafından "Güzel kadın", "Şanslı adamsın", "Eşin çok güzelmiş" şeklinde yorumlarla beğeni topladı.

İzzet Yıldızhan'ın 23 yıllık eşi ilk kez ortaya çıktı

İzzet Yıldızhan, geçmişte yaptığı çıkışlar ve müzik kariyerindeki başarılarıyla tanınmasının yanı sıra, şimdi de özel hayatıyla dikkat çekiyor. Ünlü şarkıcının farklı kadınlardan olan 9 çocuğu ve onlara olan düşkünlüğü, hayranları tarafından sıkça dile getirilen konular arasında. Bu özel gece, Yıldızhan çiftinin uzun süredir devam eden beraberliklerinin ne denli kuvvetli olduğunu gözler önüne serdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.