Reynmen Zenginlikte Sınırları Aştı! Klibindeki O Detay Şok Etti... Ödediği Para Dudak Uçuklattı!

Reynmen Zenginlikte Sınırları Aştı! Klibindeki O Detay Şok Etti... Ödediği Para Dudak Uçuklattı!
Ünlü şarkıcı Reynmen'in yeni klibi 'Renklensin' için giydiği tişörtün fiyatı, 2.258 Euro olarak açıklandı. Sosyal medyada tişörtün yüksek fiyatı büyük yankı uyandırdı.

Reynmen, müzik dünyasında adından sıkça söz ettiren hit şarkıları 'Derdim Olsun', 'Ela', ve 'Leila' ile tanınan bir fenomen. Gerçek adı Yusuf Aktaş olan sanatçı, magazin gündemini meşgul eden açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Özellikle, Altın Kelebek ödül töreninden sonra ödülünü çöpe attığı görüntülerle gündeme gelen Reynmen, şimdi de yeni klibi 'Renklensin' ile konuşuluyor.

fhgffhh

Reynmen'in klibinde giydiği tişört, 2.258 Euro (yaklaşık 78.271 TL) fiyat etiketiyle sosyal medyada geniş yankı buldu. Klibin yanı sıra, giydiği tişörtün yüksek fiyatı da Reynmen hakkında yapılan yorumlara konu oldu. Sosyal medya kullanıcılarından bazıları bu fiyat karşısında şaşkınlıklarını dile getirirken, diğerleri ise sanatçının harcamalarına müdahale edilmesinin gereksiz olduğunu savundu. "Bana 2 bin Euro verseniz anca giyerim o tişörtü," ve "Parayı kendisi kazanıyor, ister t-shirt alır isterse tuvalet kağıdı, paşa gönlü bilir," gibi yorumlarla tişörtün fiyatı tartışma konusu oldu.

hgfh

Reynmen'in stili ve tercihleri her zaman olduğu gibi magazin dünyasında gündem olmaya devam ediyor. Yeni klibi 'Renklensin' ile bir kez daha müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanan Reynmen, hem müziği hem de tarzıyla konuşulmaya devam edecek gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.