Acun Ilıcalı Survivor'da merak edilen soruyu cevapladı! Cinsellik Nasıl Oluyor... Verdiği Cevap Şok Etti!

Acun Ilıcalı Survivor'da merak edilen soruyu cevapladı! Cinsellik Nasıl Oluyor... Verdiği Cevap Şok Etti!
TV8'in sevilen yarışması Survivor All Star'da yarışmacıların özel yaşamları merak konusu olurken, Acun Ilıcalı cinsellikle ilgili sorulara açık açık cevap verdi ve adada yaşanan romantik ilişkileri doğruladı.

Survivor All Star, her bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yarışmacılar arasındaki rekabet ve gerginlik artarken, Acun Ilıcalı'nın yarışma hakkındaki itirafları da dikkatleri üzerine çekiyor. 343 Digital YouTube kanalının "Röveşata" programına konuk olan Ilıcalı, izleyicilerin merakla beklediği cinsellikle ilgili soruları yanıtladı.

program 1

Programda "Yarışmacıların mesela cinsel istekleri de oluyor. Yorgunluktan veya açlıktan bunları düşünemiyorlar mı sence?" şeklinde bir soru yönelten moderatöre Ilıcalı, "İnsanın o tip konularda kafasındaki gerçekleştirmeyeceği bir ortam olduğu zaman zaten vücut onu kapatır kendini. Zaten kadın erkek başka yerlerde kalıyorlar," şeklinde cevap verdi.

Ilıcalı, Survivor'ın çetin koşulları altında yarışmacıların bu tür dürtülerle nasıl başa çıktıklarını açıklarken, adada yaşanan romantik ilişkiler hakkında da konuştu: "Ama romantik ilişkiler oldu mu oldu. Birbirinden hoşlananlar oldu mu oldu. Evlenenler oldu." Ilıcalı'nın bu açıklamaları, yarışmanın sadece fiziksel mücadele değil, aynı zamanda yarışmacıların duygusal dinamiklerini de içerdiğini gözler önüne serdi.

acun 2

Acun Ilıcalı'nın bu samimi itirafları, Survivor All Star'ın sadece zorlu parkurlar ve stratejik oyunlarla sınırlı olmadığını, yarışmacıların insani yönlerini de gözler önüne serdiğini bir kez daha kanıtladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.