Korkma Ben Yanındayım Dizisi Final Mi Yapıyor? NOW’dan Açıklama Geldi! Sebebini Duyanlar Şok İçerisinde Kalıyor! Meğer…

Korkma Ben Yanındayım Dizisi Final Mi Yapıyor? NOW’dan Açıklama Geldi! Sebebini Duyanlar Şok İçerisinde Kalıyor! Meğer…
NOW TV'de yayınlanan “Korkma Ben Yanındayım” dizisi, yedinci bölümünde final yapma kararı aldı. Medyapım imzalı, dram türündeki bu Türk yapımı, kısa süresine rağmen seyirciyle derin bir bağ kurmayı başardı

NOW TV'de izleyiciyle buluşan ve büyük beklentilerle başlayan “Korkma Ben Yanındayım” dizisi, beklenmedik bir şekilde erken final yapma kararı aldı. Medyapım tarafından üretilen ve dram türündeki bu Türk yapımı dizinin, yedinci bölümüyle ekranlara veda edeceği belirtildi. Dizi, 9 Mart 2024 tarihinde yayın hayatına başlamış ve kısa sürede dikkatleri üzerine çekmişti.

Korkma Ben Yanındayım Dizisi Final Mi Yapıyor?

“Korkma Ben Yanındayım”, Merve Çolak'ın yönetmenliğinde, Erkan Birgören'in kaleminden çıkan senaryosuyla öne çıkan bir yapım. Dizinin başrollerinde ise Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Nilsu Berfin Aktaş ve Murat Aygen gibi deneyimli isimler yer alıyor. Ancak, dizinin beklenen ilgiyi görememesi ve bazı iç prodüksiyon sorunları nedeniyle erken final kararı alındığı kulislerde konuşulanlar arasında.

Dizinin kısa süreli ekran macerası, seyirci ile buluştuğu ilk bölümden itibaren farklı temaları işlemesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla öne çıkmasına rağmen, istenilen reytingleri toplayamaması sonucunu doğurdu. Yapım ekibinden edinilen bilgilere göre, dizi ekibinin moralinin bozulduğu ve bu durumun set içi dinamikleri de etkilediği ifade ediliyor.

NOW’dan Açıklama Geldi! Sebebini Duyanlar Şok İçerisinde Kalıyor!

NOW TV'de, “Korkma Ben Yanındayım” dizisinin yanı sıra, yeni sezonda devam edecek olan “Hudutsuz Sevda” ve “Kızıl Goncalar” gibi dizilere odaklanacak. Bu iki dizi, şimdiden yeni sezon için hazırlıklarını sürdürürken, NOW yönetimi de gelecek planlamalarında bu dizilere büyük önem veriyor.

Ekrana erken veda edecek olan “Korkma Ben Yanındayım” dizisinin final bölümü, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Dizi, final bölümüyle birlikte, hikayesini nasıl sonlandıracağı ve karakterlerin akıbetinin ne olacağı konusunda seyirciyi şüphesiz duygusal bir yolculuğa çıkaracak. Final bölümünün ardından dizinin oyuncularının gelecekteki projeleri ve kariyer adımları da merak konusu olmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.