Yabani Bu Akşam Var Mı? Yabani 31. Bölüm Ne Zaman, Bu Hafta Var Mı? Yabani Bugün Var Mı? İşte NOW TV Yayın Akışı

Yabani Bu Akşam Var Mı? Yabani 31. Bölüm Ne Zaman, Bu Hafta Var Mı? Yabani Bugün Var Mı? İşte NOW TV Yayın Akışı
Yabani", dram dolu hikayesiyle Türk televizyonlarına damga vuruyor. NTC Medya imzalı bu dizi, Çağatay Tosun yönetmenliğinde, Hilal Yıldız'ın kaleminden çıkarak, Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas gibi yıldızlarla zenginleşiyor. Yabani 31. Bölüm Ne Zaman?

"Yabani", NTC Medya tarafından üretilen, Türk televizyon dünyasına yeni bir soluk getiren bir dram dizisidir. Çağatay Tosun'un yönetmen koltuğunda oturduğu ve Hilal Yıldız tarafından kaleme alınan senaryo, izleyicilere derin duygusal deneyimler sunmayı vaat ediyor. Dizi, 12 Eylül 2023'te ilk bölümüyle ekranlara geldi ve kısa sürede dikkat çekti.

Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Dolunay Soysert gibi yetenekli oyuncuların yanı sıra, Yurdaer Okur, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın ve Şebnem Hassanisoughi gibi isimlerle zenginleşen kadrosuyla "Yabani", izleyicileri etkileyici bir hikâyeye davet ediyor. Her bölümüyle merak uyandıran dizi, Türk dramının sınırlarını zorlamaya devam ediyor.

Yaban Dizisi 31. Bölüm Özeti - Bu Akşam Neler Yaşanacak!

Serhan’ın Neslihan’ı evlilik tuzağına çektiği ortaya çıkınca, Güven kontrolünü kaybeder. Tam da Melek’in anlatacakları yüzünden Yaman artık Serhan’ın tüm foyasını ortaya çıkarmak üzereyken, Güven’in kontrolsüz çıkışı Serhan’a çok ihtiyacı olan bir koz verir. Bedeli ağır olsa da Serhan eline geçen bu yeni kozu sonuna kadar kullanacaktır. Çünkü Şebnem’le kirli sırları çorap söküğü gibi ortaya dökülmeye başlamıştır ve Serhan kendini bu beladan kurtarmak için her şeyi göze almıştır. Ancak tek bir şeye engel olamaz. Çocuklarının her şeyi öğrenmesine!

Rüya sadece dünyaya gelecek kardeşi için bir süre susmaya razıdır. Yaman onun bir şeyler sakladığından emindir artık ama ne olduğunu çözemiyordur. Alaz’la Çağla da Rüya’nın sırrına ortak olunca, işler karışır. Artık sadece sevgilisi değil, kardeşleri de mi Yaman’a yalan söyleyecektir? Alaz babasının onu sürüklediği bu kadere bir kez daha isyan eder. Serhan gibi bir adam olmak, en yakınındakilere tekrar ve tekrar ihanet etmek, en sevdiklerine zarar vermek demektir. Alaz, babasının omuzlarına yüklediği bu ağır mirası nasıl taşıyacağını bilemez. Günün birinde Asi’ye zarar vereceği korkusu, Alaz’a hiç istemediği bazı adımlar attırır.

Artık kime güveneceğini şaşırmış olan Yaman, Elif’in uyarılarını ciddiye almaya başlar. Fakat Elif’in Yaman’a söylenen tüm yalanları ortaya dökme çabası, birinin canının ciddi şekilde yanmasıyla sonuçlanmak üzeredir.

Yabani Bu Akşam Var Mı? Kızıl Goncalar 31 Bölüm Ne Zaman, Bu Hafta Var Mı?

23 Nisan Salı saat 20.00’de yayınlanacak “Yabani” dizisinin 31. bölüm ile sevenleriyle buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.