Aldatma Olayı İle Gündeme Gelmişti! Geçmişi Sildi... Neslihan Atagül, Kadir Doğulu'yu Öpücüklere Boğdu!

Aldatma Olayı İle Gündeme Gelmişti! Geçmişi Sildi... Neslihan Atagül, Kadir Doğulu'yu Öpücüklere Boğdu!
Fatih Harbiye dizisinden başlayıp gerçek hayata taşınan aşklarıyla tanınan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, bir kez daha magazin gündemine damga vurdu. Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu'nun doğum gününü samimi ve sevgi dolu paylaşımlarla kutladı.

Ünlü oyuncular Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, 2016 yılında başlayan evliliklerini doludizgin sürdürüyor. Çiftin aşkı, başladıkları Fatih Harbiye dizisinin çok ötesine geçti ve yıllar içerisinde kuvvetlenerek devam etti. Atagül ve Doğulu, özel hayatlarıyla sık sık magazin gündemini süslemeyi başarıyor.

NESLİ2

Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu'nun doğum gününü sosyal medya üzerinden kutladı. Yaklaşık dokuz yıldır birlikte olduğu eşine olan sevgisini gözler önüne seren Atagül, paylaştığı fotoğraflarda Kadir Doğulu'yu öperken görülüyor. Atagül, fotoğraflarla birlikte, "Sen gel yavrum şöyle. İyi ki iyi ki iyi ki!" ifadelerini kullanarak duygularını dile getirdi.

NESLİ1

Bu romantik ve sevgi dolu paylaşım, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi gördü ve kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Çiftin samimi pozları, takipçileri tarafından "Çok tatlılar" ve "İşte gerçek aşk bu" gibi yorumlarla karşılandı.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, Türk televizyon tarihindeki unutulmaz çiftler arasında yer alıyor. Onların bu özel ve mutlu anları, hayranlarının kalbinde yer etmeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.