Hazal Subaşı'nın 'Uzun ilişki taktiği' gündem oldu! Berfu Yenenler Şok Oldu! Altı ay süre tanıyor... Sonra Terk Ediyor!

Hazal Subaşı'nın 'Uzun ilişki taktiği' gündem oldu! Berfu Yenenler Şok Oldu! Altı ay süre tanıyor... Sonra Terk Ediyor!
Ünlü oyuncu Hazal Subaşı, Berfu Yenenler'in YouTube programında özel hayatı hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Subaşı, ilişkilerinde uyguladığı "altıncı ayda ayrılma" taktiğini anlatarak herkesi şaşırttı.

2015 Miss Turkey güzellik yarışmasında üçüncülük elde eden ve ardından Çukur, Halka, Sıcak Kafa gibi projelerle adını geniş kitlelere duyuran Hazal Subaşı, son dönemde de Salih Bademci ile başrolü paylaştığı Dilek Taşı dizisiyle ekranlara geldi. Subaşı, şimdi de Berfu Yenenler'in YouTube programında yaptığı açıklamalarla gündemde.

berfu

Programda özel hayatına dair samimi itiraflarda bulunan Subaşı, ilişki yönetimi konusunda ilginç bir taktik uyguladığını belirtti. Subaşı, "Eğer ilişkimin uzun sürmesini istiyorsam, hiçbir sorun olmasa bile ilişkinin altıncı ayında ayrılıyorum. Benim yokluğumu hissetsin istiyorum. Bu yöntemle iki yıl süren ilişkilerim oldu," dedi. Bu itiraf, sosyal medyada ve takipçileri arasında büyük yankı uyandırdı.

hazal subaşı 4

Ayrıca Subaşı, gelecekte komedi rollerinde oynamak istediğini fakat böyle bir teklif aldığında sanki mesleğe yeniden başlıyormuş gibi hissedeceğini ifade etti. Oyunculuk kariyerinde çeşitliliği hedefleyen Subaşı'nın bu açıklamaları, profesyonel hayatındaki cesur adımlarını ve kişisel stratejilerini gözler önüne serdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.