Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik Birbirine Girdi! Yapımcı Araya Girdi, Sözleri Olay Oldu! Ortalık Çok Fena Karıştı!

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik Birbirine Girdi!  Yapımcı Araya Girdi, Sözleri Olay Oldu! Ortalık Çok Fena Karıştı!
Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik arasında bir magazin programının canlı yayınında yaşanan tartışma, izleyicileri şaşkına çevirdi. Konuşmanın magazin detaylarından kişisel atışmalara kayması, stüdyoyu gerilim dolu anlara sahne yaptı.

Magazin dünyasının renkli simalarından Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik, dün akşamki canlı yayında birbirlerine girdi. Olay, magazin gündeminin sıcak konularını tartışırken, konunun beklenmedik bir şekilde değişmesi üzerine başladı. "Biz burada Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'yı konuşurken Hasan Can nereden çıktı?" diyen Sarıoğlu'na, Çevik'ten sert bir tepki geldi.

Çevik, "Hande sen ne yapmaya çalışıyorsun?" diyerek Sarıoğlu'na tepki gösterdi. İlerleyen dakikalarda her iki tarafın da seslerinin yükselmesiyle stüdyodaki gerilim arttı. Yağmur Çevik, Sarıoğlu'nun her zaman benzer tavrı sergilediğini öne sürdü ve "Sen şimdi neye alındın?" şeklinde sitemde bulundu.

Tartışmanın daha da alevlenmesi üzerine Çevik, "Magazin bilmiyorsun bırak. Magazin içinde magazin yapılır. Biraz magazin izle sen. Magazin bilmiyorum de bırak Arto ile ben konuşayım" dedi. Bu sözler üzerine Sarıoğlu, oldukça sinirlendi ve "Kahveni iç. Neden sinirleniyorsun, kahveni iç." diyerek elindeki fincanı Çevik'e gösterdi. Sarıoğlu'nun, "Sensin sensin. En çok sensin." sözleriyle karşılık vermesi, canlı yayındaki gerginliği doruğa çıkardı.

Bu olay, izleyiciler arasında büyük şaşkınlık yarattı ve sosyal medyada hızla yayıldı. Magazin dünyasının bu iki ünlü ismi arasındaki sert diyaloglar, programın sonuna kadar devam etti. Tartışma, magazin dünyasında uzun süre konuşulacak gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.