Şarkıcı Lara'nın Son Hali Şok Etti! Estetikle 40 Kilo Verdi... "Dudağımla pipet bile tutamıyorum"

Şarkıcı Lara'nın Son Hali Şok Etti! Estetikle 40 Kilo Verdi... "Dudağımla pipet bile tutamıyorum"
2000'li yılların popüler şarkıcısı Lara, estetik ameliyatlar ve 40 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. Son haliyle "yok artık" dedirten Lara, "Dudağımla pipet bile tutamıyorum" diyerek estetik müdahaleler konusunda pişmanlığını dile getirdi.

Lara, yani gerçek adıyla Fatma Nur Ergüder, 2000'li yıllarda "Allah Versin" ve "Adam Gibi Adam" gibi hit şarkılarla Türk pop müziğinde büyük bir çıkış yapmıştı. Ancak son dönemde müziğinden ziyade yaşadığı fiziksel değişimlerle gündemde. 43 yaşındaki sanatçı, tam 40 kilo vermiş ve bir dizi estetik operasyon geçirmiş durumda.

'Dudağımla pipet bile tutamıyorum' demişti: Şarkıcı Lara'nın son halini görenler 'Yok artık' dedi - Resim: 3

Lara'nın en çok dikkat çeken değişimi ise dudakları oldu. Çoğu ünlü daha dolgun dudaklar için estetik operasyonlar yaparken, Lara tam tersi bir yola başvurdu ve dudaklarını küçülttü. Ancak bu kararından dolayı büyük pişmanlık duyduğunu dile getiren Lara, "Dudağımla pipet bile tutamıyorum. Lütfen, hiçbir yerinize bir şey yaptırmayın. Dudağınız kötüyse bile kalsın" ifadelerini kullanarak takipçilerini uyardı.

'Dudağımla pipet bile tutamıyorum' demişti: Şarkıcı Lara'nın son halini görenler 'Yok artık' dedi - Resim: 8

Şarkıcının bu açıklamaları, estetik operasyonların potansiyel risklerine dair ciddi bir uyarı niteliği taşıyor. Sosyal medya üzerinden yayınladığı gönderilerle adından söz ettiren Lara, bu kez gözyaşları içinde yaptığı pişmanlık açıklamalarıyla gündeme geldi. Estetik operasyonlar ve sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiren sanatçı, yaşadığı bu süreci ve sonrasındaki değişimleri takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Lara'nın yeni halini görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.