Nesrin Cavadzade Kan Ter İçerisinde Bıraktı! Görenler Tekrar Tekrar Bakıyor! “Kıvrımsız Bikini Pozu Olay Oldu”

Nesrin Cavadzade Kan Ter İçerisinde Bıraktı! Görenler Tekrar Tekrar Bakıyor! “Kıvrımsız Bikini Pozu Olay Oldu”
Sosyal medyada fiziksel görünümüne yönelik eleştirilere maruz kalan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, tatilinden bikinili fotoğraflar paylaşarak eleştirilere esprili bir dille yanıt verdi. Cavadzade, "Siz kıvrımsız deyince basamaktan destek aldım.

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, sosyal medyadaki fiziksel görünümüne yönelik eleştirilere maruz kaldıktan sonra sessizliğini dikkat çekici bir şekilde bozdu. Tatilde çekilmiş bikinili fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşan Cavadzade, "çok ince" ve "kıvrımsız" gibi yorumlara esprili bir yanıt verdi. Yayınladığı fotoğraflara, "Siz kıvrımsız deyince basamaktan destek aldım. Bana yetiyo be aşko" ifadelerini ekleyerek, kendine olan güvenini ve mizah anlayışını gösterdi.

3679291_97e4544fe80601eebbfd3460750928aa_640x640

41 yaşındaki oyuncu, ayrıca bu eleştirilere karşı başka bir gönderi ile "Herkesin kadınların nasıl olması gerektiğine dair ne çok fikri var. Hadi iyi günler." diyerek, toplumsal cinsiyet kalıplarına ve güzellik standartlarına meydan okudu. Cavadzade'nin bu paylaşımları, takipçileri tarafından yoğun ilgi ve destek gördü. Bu hareketi, özellikle kadınların fiziksel görünümü üzerine yapılan yargıları eleştiren bir duruş olarak değerlendirildi.

3679291_8543ac329b26b1a9fe192569c8292fcc_640x640

Nesrin Cavadzade'nin bu cesur ve özgüvenli tavırları, sosyal medyada olumlu yankılar uyandırırken, takipçileri tarafından alkışlandı. Ünlü oyuncunun, bu tarz kişisel ve cesur paylaşımlarıyla hem hayranlarından hem de genel olarak sosyal medya kullanıcılarından takdir topladığı görüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.