Melisa Döngel'in Aşk İddialarına Net Yanıtı Geldi! Sergen Yalçın Ve Barış Alper Yılmaz İle Adı Anılmıştı!

Melisa Döngel'in Aşk İddialarına Net Yanıtı Geldi! Sergen Yalçın Ve Barış Alper Yılmaz İle Adı Anılmıştı!
Ünlü oyuncu Melisa Döngel, son günlerde adı aşk dedikodularıyla anılmıştı. Ancak Döngel, bu iddialara net bir yanıt vererek adını aşk spekülasyonlarından uzak tutmayı tercih etse de bu iddialara sonunda cevap verdi!

Melisa Döngel, Antalyaspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın ve Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz ile ilişkilendirilmişti. Ancak oyuncu, bu haberlere açıklık getirerek gündemi sakinleştirdi.

Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'a konuşan Döngel, aşk hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Döngel, önümüzdeki dönemi işine odaklanarak geçirmek istediğini vurgulayarak şunları dile getirdi: "Bu senemi çalışmaya adamak istiyorum. Aşkı da bir türlü bulamadım.

melisa 2

Sergen, benim çok yakın arkadaşım, Barış Alper'i de tanımıyorum. Futbolcuymuş kendisi ama gerçekten tanımıyorum. '40 kere söylerseniz olur' derler ya öyle olacak sanıyorum ama gerçekten tanımıyorum kendisine başarılar diliyorum."

Melisa Döngel'in tekne pozları göz kamaştırdı - Patronlar Dünyası

Döngel'in net ifadeleriyle aşk iddialarına nokta koyduğu görülüyor. Oyuncunun işine odaklanma ve özel hayatını medyanın merceği altında yaşamama isteği takdirle karşılanıyor. Bu açıklamalarıyla Melisa Döngel, sadece kariyerine değil, özel hayatına da verdiği önemi gösteriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.