Hollywood yıldızı Jeff Goldblum Miras Konusunda Kararlı: Çocuklarına Servet Bırakmayacak! İşte Detaylar...

Hollywood yıldızı Jeff Goldblum Miras Konusunda Kararlı: Çocuklarına Servet Bırakmayacak! İşte Detaylar...
Hollywood yıldızı Jeff Goldblum, toplamda 40 milyon dolarlık servetini çocuklarına bırakmayacağını açıkladı. "Herkes kendi teknesinin küreğini kendi çeksin" diyen Goldblum, çocuklarına maddi bağımsızlık ve kendi paralarını kazanmayı öğretmek istiyor.

Hollywood'un sevilen yüzlerinden Jeff Goldblum, finansal miras konusunda net bir tutum sergileyerek, 40 milyon dolarlık servetini çocuklarına bırakmayacağını açıkladı. Ünlü oyuncu, çocuklarının kendi ayakları üzerinde durmalarını sağlamak amacıyla bu kararı aldığını belirtti.

Milyonluk serveti var... Bir kuruşunu bile çocuklarına bırakmayacak... Herkes kendi parasını kendi kazansın

Goldblum, "Table for Two" adlı podcast programında Bruce Buzzi'nin konuğu olarak çocuk yetiştirme felsefesini detaylandırdı. Goldblum, çocuklarına sürekli olarak "Hey bana bakın... Biliyor musunuz, kendi teknenizin küreklerini kendiniz çekmek zorunda kalacaksınız," diyerek bağımsızlık ve öz disiplin değerlerini aşılamaya çalıştığını anlattı.

71 yaşındaki oyuncu, geç yaşta baba olmanın getirdiği avantajları ve zorlukları da paylaşarak, çocukları Charlie ve River'a hayatlarında gerçekten keyif aldıkları bir iş yapmaları için ilham vermek istediğini dile getirdi. Goldblum, oyuncu olma hayalini nasıl gerçekleştirdiğini anlatarak, çocuklarına da benzer şekilde kendi tutkularını keşfetme fırsatı vermek istediğini vurguladı.

Milyonluk serveti var... Bir kuruşunu bile çocuklarına bırakmayacak... Herkes kendi parasını kendi kazansın

Jeff Goldblum'un bu açıklamaları, servetin miras olarak bırakılmasına alternatif bir yaklaşım sergileyerek, çocuklarına finansal bağımsızlık kazandırma ve onların kendi başarılarını elde etmelerine olanak tanıma konusunda önemli bir örnek teşkil etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.