Cem Yılmaz 51 Yaşına Girdi! Çok Yaşamanın Sırrını Verdi...'Quantum ve Zencefil'

Cem Yılmaz 51 Yaşına Girdi! Çok Yaşamanın Sırrını Verdi...'Quantum ve Zencefil'
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 51. yaş gününde uzun yaşamının sırrını sosyal medya üzerinden paylaştı. "Quantum, çok az zencefil ve hep pozitif bakmak" diyen Yılmaz, hayatıyla ilgili ilginç detayları takipçileriyle paylaştı.

Türkiye'nin önde gelen komedyenlerinden Cem Yılmaz, 51. yaş gününü özel bir sosyal medya paylaşımıyla kutladı. Kendine has mizah anlayışıyla bilinen Yılmaz, bu özel günde uzun yaşamının sırlarını da takipçileriyle paylaştı. Yılmaz'ın paylaşımında, "Hiç bu yaşa kadar geleceğim aklıma gelmemişti. Müthiş. Doğum günümü kutlayan tüm dostlarıma teşekkür ederim… Uzun yaşamımın sırrı hep pozitif bakmam ve kendimi sevmem. Bir de kendimi merkeze koymam ve elbette quantum ve çok az zencefil. Ama çok az (yok denecek kadar) ve elbette evren. Bir de çok genç yaştan itibaren yoga…Hep ama! Devamlı ve fotonlar…Teşekkürler hayat, teşekkürler 2024." ifadelerine yer verdi.

Cem Yılmaz'ın bu paylaşımı, hayranları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Ünlü komedyenin, sağlık ve uzun yaşam üzerine düşünceleri, pozitiflik ve iç huzura vurgu yapması dikkat çekti. Yoga ve meditasyonun yanı sıra, 'quantum' ve 'zencefil' gibi doğal yöntemlere de değinen Yılmaz, bu yöntemlerin kendisine nasıl iyi geldiğini esprili bir dille anlattı. Cem Yılmaz, bu paylaşımıyla bir kez daha hem güldürdü hem düşündürdü ve uzun yaşam sırlarını esprili bir yaklaşımla takipçileriyle paylaştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.