Merve Boluğur Kasıp Kavurdu! Öyle Poz Verdi Ki, Hayranları Hop Oturdu, Hop Kalktı... 'Gecelerde Ben'

Merve Boluğur Kasıp Kavurdu! Öyle Poz Verdi Ki, Hayranları Hop Oturdu, Hop Kalktı... 'Gecelerde Ben'
Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Merve Boluğur, 'Gecelerde ben' notuyla yayınladığı siyah mini elbiseli fotoğraflarıyla dikkatleri üzerine çekti. Boluğur'un bu paylaşımları, hayranlarından büyük beğeni ve yorum aldı.

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, 'Acemi Cadı' dizisinde canlandırdığı 'Ayşegül' karakteriyle tanındıktan sonra, özel hayatı ve sanat kariyeriyle sıkça magazin gündeminde yer almayı sürdürüyor. Murat Dalkılıç ile olan evliliğinin sona ermesinden sonra ekranlara ara veren Boluğur, sosyal medyadaki etkileyici varlığıyla hayranlarının ilgisini çekmeye devam ediyor.

merve 1

Son olarak, 'Gecelerde ben' notuyla Instagram üzerinden siyah mini elbisesiyle verdiği pozları paylaşan Boluğur, kısa sürede büyük beğeni topladı. Fotoğraflarına, 'Eski Merve geri döndü', 'Çok güzelsin' ve 'Harika görünüyorsun' gibi pek çok olumlu yorum yapıldı.

merve 2

Ayrıca Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde popüler şarkıcı Serdar Ortaç ile bir araya gelerek müzik dünyasına adım atmaya hazırlandığını duyurdu. Boluğur, bu yeni projenin "hareketli, 'eller havaya' tarzında, tam bir yaz şarkısı" olacağını açıkladı ve Ortaç ile çalışmanın kendisi için büyük bir heyecan olduğunu belirtti. Boluğur, "Serdar Ortaç çok değerli bir sanatçı, onunla çalışmak benim için büyük bir onur. Şarkımızın herkesi eğlendireceğine eminim," dedi.

Merve Boluğur'un bu yeni müzikal girişimi ve sosyal medya paylaşımları, onun sanat dünyasındaki varlığını güçlendirirken, hayranlarını da heyecanlandırmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.