Adanalı Dizisinin Pınar’ı Tuğçe Özbudak Duygulandırdı! Dövmesini Koluna Yaptırdı... Sosyal Medyada Beğeni Yağdı!

Adanalı Dizisinin Pınar’ı Tuğçe Özbudak Duygulandırdı! Dövmesini Koluna Yaptırdı... Sosyal Medyada Beğeni Yağdı!
Adanalı dizisiyle tanınan başarılı oyuncu Tuğçe Özbudak, 10 yıl önce kaybettiği sevgili köpeği Bonibon’un yüzünü koluna dövme olarak yaptırdı. Özbudak, bu anlamlı dövmeyi sosyal medya hesabından "Bonibonum zaten hep kalbimde olacaksın'' dedi.

"Adanalı" dizisinde canlandırdığı Pınar karakteri ile hafızalara kazınan Tuğçe Özbudak, özlemle andığı köpeği Bonibon'u unutulmaz bir şekilde anma kararı aldı. Özbudak, 10 yıl önce kaybettiği köpeğinin yüzünü koluna dövme olarak yaptırdı ve bu özel anıyı takipçileriyle sosyal medyada paylaştı.

Tuğçe Özbudak'ın yaptırdığı dövme, sosyal medya hesabında "Bonibonum zaten hep kalbimde olacaksın ama artık vücudumda da seni taşıyorum canım oğlum" notuyla duyuruldu. Bu duygusal mesaj, hayranları tarafından büyük bir sevgi ve takdirle karşılandı.

oo.jpg

Özbudak, Bonibon’u kaybettikten sonra yaşadığı üzüntüyü bir nebze olsun hafifletmek için bu kalıcı hatırayı seçti. Köpeği ile olan bağını vurgulayan bu dövme, Özbudak'ın sevgisini ve yasını gözler önüne seriyor. Tuğçe Özbudak'ın bu hareketi, hayvanseverler başta olmak üzere sosyal medyada geniş bir yankı buldu ve birçok kişi tarafından duygusal yorumlarla desteklendi.

Köpeğini kaybetmenin acısını bir sanat eseriyle ölümsüzleştiren Özbudak, hayvanlarla olan derin bağın ve kaybın üstesinden gelme sürecinin güçlü bir örneğini sunmuş oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.