Gizem Erman Soysaldı Moskova Tarzıyla Büyüledi! Cesur Pozu Damga Vurdu!

Gizem Erman Soysaldı Moskova Tarzıyla Büyüledi! Cesur Pozu Damga Vurdu!
Ödüllü Türk oyuncu Gizem Erman Soysaldı, Moskova Uluslararası Film Festivali'nde kırmızı halıda şıklığı ve zarafetiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Siyah beyaz mini elbisesi ve derin göğüs dekoltesiyle festivale damga vurdu!

2018 ve 2019 yıllarında sırasıyla Adana ve Nürnberg’de en iyi oyuncu ödüllerine layık görülen Gizem Erman Soysaldı, 'İçerdekiler' filmiyle Moskova Uluslararası Film Festivali’nin özel konuğu oldu. Festival öncesi kırmızı halıda boy gösteren Soysaldı, tüm gözleri üzerine çekti.

soysaldı 2

Siyah beyaz tasarımlı mini elbisesi ve cesur dekoltesiyle festivale damgasını vuran Soysaldı, dünya basını ve festival katılımcıları tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Oyuncunun zarif ve iddialı tarzı, onu kırmızı halının en dikkat çekici isimlerinden biri yaptı.

soysaldı 3

Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafları kısa sürede yüzlerce beğeni ve yorum aldı. Hayranlarından 'Muhteşemsin', 'Harika görünüyorsun', 'Tebrikler', 'Oyunculuğun harika' gibi yorumlar yağdı. Gizem Erman Soysaldı'nın bu başarılı ve göz alıcı görünümü, onun hem oyunculukta hem de moda dünyasında nasıl bir yıldız olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.