“Sincan Park” Göz Kamaştırıyor! Ankara’nın Gözdesi Oldu... Parkları, Sahaları, Yürüyüş Yolları, Yemyeşil Doğasına Yoğun İlgi!

“Sincan Park” Göz Kamaştırıyor! Ankara’nın Gözdesi Oldu... Parkları, Sahaları, Yürüyüş Yolları, Yemyeşil Doğasına Yoğun İlgi!
300.000 m²'lik bataklık alanını cennet bahçesine dönüştürerek ziyaretçi ilgisini çekiyor. Çocuklar dev oyun alanlarında eğlenirken, aileler piknik yaparak keyif sürüyor. Parkın resmi açılışı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda açılacak.

300.000 m2’lik alanıyla bataklıktan cennet bahçesine dönüştürülen Sincan Park ziyaretçi akınına uğruyor. Çocuklar devasa oyun parkında gönüllerince eğleniyor, yeşillikler arasında uçurtma uçuruyor. Aileler piknik yapıyor, çocukların mutluluğuna ortak oluyor. Parkın resmi açılışı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda gerçekleşecek.

“Sincan Park” Göz Maştırıyor! Ankara’nın Gözdesi Oldu...

Sincan Belediyesi’nin mega projelerinden biri olan Sincan Park büyük beğeni topluyor, ziyaretçi akınına uğruyor. 300.000 m2’lik alanı ve görselliğiyle adından söz ettiren Sincan Park içerisinde yok yok.

Oyun Parkında Çocuklar Gönüllerince Eğleniyor

Çevre dostu enerji sistemleriyle donatılan Sincan Park’ı hem aileler hem çocuklar çok sevdi. İçerisinde büyük bir oyun parkı bulunan Sincan Park’ta çocuklar oyuncakların keyfini çıkarıyor. Kimi uçurtma uçuruyor, kimi bisiklet sürerek spor yapıyor. Aileler de çocukların heyecanına ortak oluyor, yeşillikler arasında piknik yapan aileler yürüyüş yaparak bahar mevsiminin tadını çıkarıyor.

Parkları, Sahaları, Yürüyüş Yolları, Yemyeşil Doğasına Yoğun İlgi!

7’den 70’e herkese hitap eden Sincan Park’ta mesire yerleri, gençler için halı saha, basketbol, voleybol, tenis sahaları, bisiklet ve yürüyüş yolları, mescit, büfe gibi vatandaşların spor yapabileceği ve ihtiyaçlarını karşılayabileceği alanlar mevcut.

Açılışı 19 Mayıs’ta Yapılacak

Gecesi ve gündüzüyle ayrı güzel olan Sincan Park’ın resmi açılışı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda gerçekleşecek. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Muhteşem dönüşüm hikayesine yakinen şahitlik etmek isteyen tüm Ankaralıları 19 Mayıs’ta Sincan Park'ın açılışına bekleriz.” sözleriyle vatandaşları davet etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.