Yeni Gelin Ebru Gündeş Yüzüğünün Boyutunu Beğenmeyince Olanlar Oldu! "Kafam Kadar Olsun!"

Yeni Gelin Ebru Gündeş Yüzüğünün Boyutunu Beğenmeyince Olanlar Oldu! "Kafam Kadar Olsun!"
Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, son konserinde evlilik yüzüğünün boyutunu beğenmediğini espriyle ifade ederek dikkat çekti. Dubai'de Murat Osman Özdemir ile evlenen Gündeş, sahnede mücevher markası sahibi bir arkadaşını görünce "Değiştirelim mi? dedi!

Türk müzik dünyasının divalarından Ebru Gündeş, son zamanlarda hem özel hayatı hem de sahne performansları ile magazin gündeminden düşmüyor. Şubat sonunda Dubai'de dördüncü kez evlilik yaparak Murat Osman Özdemir ile dünyaevine giren Gündeş, son konserinde yaptığı bir espriyle yine magazin manşetlerine taşındı.

ebru gündeş 1

Ebru Gündeş, konser verdiği sırada mücevher markası sahibi bir arkadaşını seyirciler arasında fark edince, evlilik yüzüğüne dair espri yapmaktan kendini alamadı. Sahnedeki esprili tavırlarıyla "Değiştirelim mi? Kafam kadar olsun!" diyerek evlilik yüzüğünün boyutu hakkında şaka yaptı. Bu sözler, sosyal medya kullanıcıları arasında hızla yayılarak konuşulmaya başlandı.

Gündeş'in bu samimi ve esprili yaklaşımı, hayranları tarafından beğeniyle karşılanırken, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Şarkıcının sahne performansının yanı sıra bu tür doğaçlama anları, onun sahne karizmasını ve esprili kişiliğini ön plana çıkarıyor.

gündeş 2

Ebru Gündeş'in Murat Osman Özdemir ile evliliği ve bu evlilikten sonra yaptığı açıklamalar, özellikle magazin basınında geniş yer bulmaya devam ediyor. Ünlü şarkıcının sahne arkası ve önündeki bu tür esprili anları, onun medyadaki popülerliğini artırıyor ve hayranlarını memnun ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.