İlker Kaleli'den Aşk Dolu Yatırım: Sevgilisi Sıla İçin 2 Milyon TL'lik Ev Yenileme!

İlker Kaleli'den Aşk Dolu Yatırım: Sevgilisi Sıla İçin 2 Milyon TL'lik Ev Yenileme!
İlker Kaleli, sevgilisi Sıla Gençoğlu ile birlikte yaşadığı evi baştan sona yenilemek için kesenin ağzını açtı. İç mimarla anlaşan Kaleli, evi Sıla'nın zevkine göre dizayn ettiriyor. Masrafların 2 milyon TL'ye ulaştığı iddia edildi.

İlker Kaleli ve Sıla Gençoğlu aşkı, magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Çift, evlilik konuşmalarını gündemlerine almadıklarını belirterek, hayatı akışına bıraktıklarını ifade ediyor. Sıla'nın "Aramızda konuştuğumuz şey değil, seviyeli, saygılı ve mutlu bir hayatımız var" şeklindeki açıklamalarıyla evlilik iddialarını yatıştırmıştı. Ancak İlker Kaleli, ilişkilerini bir adım öteye taşıyarak, yaşadıkları evi baştan aşağı yenileme kararı aldı.

Şarkılar üzerinde bile birlikte çalışmaya başlayan ikili aşklarını her alanda pekiştiriyor.

Posta gazetesinin haberine göre, Kaleli'nin sevgilisi Sıla'nın zevklerini ve tercihlerini ön planda tutarak evi yeniden dizayn ettirmek için bir iç mimarla anlaştığı bildirildi. Evin dekorasyonu ve yenilenmesi için yapılan masrafların eşyalarla birlikte 2 milyon TL'ye yaklaştığı ifade ediliyor. Bu hamle, Kaleli'nin sevgilisi için ne kadar cömert ve düşünceli olduğunu gösteriyor.

Birlikte yaşayan çiftten yeni bir haber geldi. İlker Kaleli sevgilisini mutlu etmek için evini tadilata sokmuş.

İlker Kaleli'nin bu jesti, çiftin birlikte yaşadıkları evi daha da özel ve kişisel bir hale getirecek gibi görünüyor. Kaleli ve Sıla'nın bu yenilenmiş evde daha mutlu ve huzurlu günler geçirmesi bekleniyor. Çiftin yaşam tarzları ve ilişkileri hakkında daha fazla detay verilmesi, hayranlarını ve takipçilerini heyecanlandırmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.