Demet Akalın’dan Zuhal Topal İtirafı: "10 Yıldır Konuşmuyoruz"

Demet Akalın’dan Zuhal Topal İtirafı: "10 Yıldır Konuşmuyoruz"
Demet Akalın, TV8’deki ‘Gel Konuşalım’ programında eski dostu Zuhal Topal ile olan 10 yıllık sessizliğin perde arkasını açıkladı. Akalın, Topal’ın hamileliğini basına erken açıklamasının ardından aralarının açıldığını ve bir daha konuşmadıklarını söyledi!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, TV8 ekranlarında yayınlanan ‘Gel Konuşalım’ programında eski arkadaşı Zuhal Topal ile aralarındaki 10 yıllık buzları eritti ve yaşananları ilk kez detaylarıyla anlattı. Akalın, geçmişte çok yakın oldukları Zuhal Topal ile aralarında neden soğuk rüzgarlar estiğini izleyicilerle paylaştı.

İtiraf Yıllar Sonra Geldi: Demet Akalın, Zuhal Topal'la 10 Yıldır Neden Küs Olduğunu Açıkladı!

Akalın, “Biz Zuhal ile çok iyiydik. Hamile olduğunu öğrendiğimde, sevinçten ne yapacağımı şaşırdım ve haberi basına sızdırdım. Ancak Zuhal, haberin yayılmasından rahatsız olmuş çünkü henüz kendi ailesine bile söylememişti” diyerek yaşanan talihsiz anı anlattı. Bu olayın ardından Topal, Akalın ile olan tüm iletişimini kesmiş.

Demet Akalın, yıllar sonra bile Zuhal Topal ile karşılaştıklarında selamının havada kaldığını belirterek, “Bir kere cenazede karşılaştık, selam verdim ama o selamı almadı. O günden sonra bir daha asla konuşmadık. Tövbe ettim” dedi. Akalın, olaydan dolayı pişmanlık duyduğunu ve özür dilediğini de ekledi.

10 yıldır küsler... Demet Akalın'dan Zuhal Topal'a olay sözler

Bu itiraf sonrası Akalın ve Topal arasında yıllardır süren sessizliğin sebebi ortaya çıkmış oldu. Her iki tarafın da ünlü olduğu ve bu tür kişisel meselelerin halka açık platformlarda konuşulmasının zorlukları, magazin gündemine yeni bir soluk getirdi. Akalın'ın açıklamaları, dostlukların nasıl kolayca sarsılabileceğini ve özel hayatın gizliliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.