Zendaya, "Challengers" Filmindeki Öpüşme Sahnesi Sorusuna Sert Tepki Gösterdi! İşte Detaylar...

Zendaya, "Challengers" Filmindeki Öpüşme Sahnesi Sorusuna Sert Tepki Gösterdi! İşte Detaylar...
"Challengers" filminin yıldızı Zendaya, Jake Hamilton'ın podcastindeki öpüşme sahnesi sorusuna tepki göstererek, bu tür soruların neden erkek oyunculara değil de kadın oyunculara sorulduğunu eleştirdi.

Zendaya, Luca Guadagnino'nun yönettiği ve bugün vizyona giren yeni filmi "Challengers"da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Ancak, filmin tanıtımları sırasında katıldığı Jake Hamilton'ın "Jake’s Take" podcastinde aldığı bir soru üzerine Zendaya'nın verdiği tepki, magazin gündemine oturdu.

Zendaya Challengers filminde olay yaratan 'öpüşme' ile ilgili soruya çok sinirlendi - Resim: 1

Filmin başrollerinden biri olan Zendaya, filmindeki Mike Faist ve Josh O’Connor ile olan öpüşme sahneleri hakkında sorulan soruya sinirlendi. Ünlü oyuncu, bu tür soruların genellikle kadın oyunculara yöneltilmesinin cinsiyetçi bir yaklaşım olduğunu ifade etti. Zendaya, "Diğer aktörlere bunu sormadığını düşünüyorum. Eğer burada başka birisi, bir erkek oyuncu olsaydı, muhtemelen bu soruyu soramazdın..." diyerek duruma tepki gösterdi.

Zendaya ayrıca, "Ama evet, bu benim işimin bir parçası. Ve sanırım insanların işimizi yanlış algılamasına rağmen bu, işimin tamamen normal bir parçası. Bu durum… Tuhaf..." şeklinde konuşarak, sanatının bir parçası olarak gördüğü bu sahnelerin gereksiz yere gündeme getirilmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Zendaya Challengers filminde olay yaratan 'öpüşme' ile ilgili soruya çok sinirlendi - Resim: 2

Özellikle kadın oyuncuların maruz kaldığı bu türden sorulara karşı duyarlılığını gösteren Zendaya, bu konuda farkındalık yaratmayı umduğunu belirtti. Kendisine yöneltilen bu soruya verdiği yanıtlarla, Hollywood'da cinsiyet eşitliğine dikkat çeken Zendaya, konunun daha fazla tartışılmasını sağladı. Bu olay, Zendaya'nın sadece yetenekli bir oyuncu olmakla kalmayıp, aynı zamanda güçlü bir sosyal ses olduğunu da bir kez daha gözler önüne serdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.