Arka Sokaklar’a Oya Akar’ın Sürpriz Dönüşü Herkesi Sevindirdi! Yıllar Sonra Yeniden Ekranlarda!

Arka Sokaklar’a Oya Akar’ın Sürpriz Dönüşü Herkesi Sevindirdi! Yıllar Sonra Yeniden Ekranlarda!
Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar, eski oyuncularını yeniden ağırlamaya devam ediyor. Uzun süre önce diziden ayrılan ve birçok başarılı projede yer alan Oya Akar, Komiser Selin Demirci karakteriyle yeniden izleyici karşısına çıkacak.

Kanal D’nin efsanevi dizisi Arka Sokaklar, 18. sezonuna sürpriz isimlerle merhaba diyor. Uzun süredir ekranlarda görmeye alışık olduğumuz ancak bir süre önce ara verdiği Arka Sokaklar’a dönen isimler arasında, Oya Akar da yer alıyor. Akar, dizide uzun yıllar boyunca canlandırdığı ‘Komiser Selin Demirci’ karakteri ile yeniden sahne alacak.

Diziye dönüşüyle ilgili duygularını paylaşan Oya Akar, “Arka Sokaklar benim için her zaman özel bir yer tuttu. Burada geçirdiğim zamanlar ve yarattığımız aile ortamı, benim için paha biçilmez. İzleyicilerle yeniden buluşacak olmanın heyecanı içerisindeyim” dedi.

Oya Akar, Arka Sokaklar’dan ayrıldıktan sonra Küçük Ağa, Zeytin Tepesi ve Kaçak gibi sevilen dizilerde rol almıştı. Her bir projeyle kariyerine yeni başarılar ekleyen Akar, Arka Sokaklar’la yıldızı parlayan bir isim olarak tanınıyor.

Dizinin yapımcısı da yaptığı açıklamada, “Oya Akar gibi değerli bir oyuncuyu tekrar aramızda görmek bizim için büyük mutluluk. Umarım izleyicilerimiz de bu dönüşten keyif alır” şeklinde konuştu.

Arka Sokaklar, her Cuma akşamı Kanal D’de yayınlanmaya devam edecek. Eski ve yeni bölümleriyle seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başaran dizinin, bu sezon da reytinglerde zirveye oynaması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.