Kobra Murat Zeynep Bastık'ın Doğum Gününde Rekor Para Kazandı! İşte O Anlardan Görüntüler...

Kobra Murat Zeynep Bastık'ın Doğum Gününde Rekor Para Kazandı! İşte O Anlardan Görüntüler...
Ünlü şarkıcı Kobra Murat, Zeynep Bastık'ın doğum günü partisinde sahne alarak 80 bin TL kazanç elde ettiğini açıkladı. TV8'in "Aramızda Kalmasın" programında konuşan Murat, bu performansının kendisine yeni iş kapıları açtığını belirtti.

Son zamanlarda altına yaptığı yatırımlar ve gösterişli hayatıyla gündemde kalan Kobra Murat, geçtiğimiz aylarda Zeynep Bastık'ın doğum günü partisinde sahne aldı ve büyük bir kazanç elde etti. TV8 ekranlarında yayınlanan "Aramızda Kalmasın" programına katılan Murat, bu özel gecede 80 bin TL kazandığını ve bu performansının kendisine yeni iş kapıları açtığını söyledi.

Zeynep Bastık'ın doğum gününde sahne almıştı! '2 katı teklif ettim' Kobra Murat aldığı parayı söyledi

Murat, Zeynep Bastık'ın doğum gününde "normalin üç katı" bir ücret talep ettiğini belirtirken, bu teklifin kabul edildiğini ve sonucunda olağanüstü bir gelir elde ettiğini dile getirdi. Şarkıcı, "Partide olan herkes pırlanta gibiydi. Ben normalin iki katı, üç katı para istedim. Bulgaristan'dan geldim aşırı yorgundum. Parti için bana 80 bin lira para verdiler. Ben partinin başından sonuna kadar şarkı söyleyip dans ettim," diyerek deneyimini anlattı.

Kobra Murat'ın bu başarılı performansı, Türkiye'nin sosyete çevrelerinden dikkat çekti ve benzer tekliflerin yağmaya başladığını söyledi. "Bu parti bana iş kapısı açtı. Bunu gören sosyete aynısını istiyor. 'Zeynep Bastık gibi benim yeğenimin de doğum gününü kutlar mısın' diyorlar" şeklinde konuştu.

Kobra Murat'ın bu büyük başarısı, müzik dünyasında adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor ve şarkıcının sosyete çevrelerinde popülerliğini artırıyor. Zeynep Bastık'ın doğum günü, Kobra Murat için sadece büyük bir gelir fırsatı olmakla kalmayıp, aynı zamanda yeni ve karlı iş bağlantıları kurmasına da zemin hazırlamış görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.