Chloe Loughnan, İtalya Tatilinden İddialı Pozlarla Sosyal Medyayı Salladı: "Aşk Yaramış!" Yorumları Geldi...

Chloe Loughnan, İtalya Tatilinden İddialı Pozlarla Sosyal Medyayı Salladı: "Aşk Yaramış!" Yorumları Geldi...
İrlandalı model Chloe Loughnan, İtalya'nın Amalfi kıyılarında çektiği büyüleyici tatil fotoğraflarıyla sosyal medyada dikkat çekti. Serdar Ortaç'tan boşandıktan sonra aşk hayatında yeni bir sayfa açan Loughnan, mimar Ferguson Hennesy ile paylaşım yaptı.

İrlandalı ünlü model Chloe Loughnan, İtalya'nın Amalfi sahillerinde tatil yaparken çektiği cesur ve iddialı pozlarla sosyal medyayı salladı. Serdar Ortaç'tan ayrıldıktan sonra Türkiye ile olan bağlarını sürdüren ve geçtiğimiz yaz mimar Ferguson Hennesy'den evlilik teklifi alan Loughnan, aşk hayatındaki mutluluğunu takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

chloeee55

Chloe Loughnan, beyaz bikinisiyle verdiği göz alıcı pozları "Alkol burada farklı vuruyor" notuyla Instagram hesabından paylaştı. Fotoğraflar, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alarak sosyal medyanın gündemine oturdu. Hayranları tarafından yapılan "Muhteşem görünüyor", "Aşk yaradı", "Çok güzel kadın ya" gibi yorumlar, Loughnan'ın ne kadar beğenildiğini ve takipçileri tarafından ne kadar desteklendiğini gösteriyor.

chloe33

Loughnan'ın tatil pozları, sadece görsel bir şölen sunmakla kalmıyor, aynı zamanda ünlü modelin özel hayatındaki mutluluğu ve huzuru da yansıtıyor. Sosyal medyada paylaştığı her gönderiyle hayranlarının ilgisini çekmeyi başaran Loughnan, şık ve zarif tarzıyla da moda dünyasında adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu paylaşımlar, Chloe'nin hayatındaki yeni başlangıçların ve mutlu anların bir yansıması olarak kabul ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.