Aslı Enver Ekranlara Geri Dönüşü Resmen Açıkladı! "Doğru Proje İle Setlere Dönüyorum' Mesajını Verdi!

Aslı Enver Ekranlara Geri Dönüşü Resmen Açıkladı! "Doğru Proje İle Setlere Dönüyorum' Mesajını Verdi!
Ünlü oyuncu Aslı Enver, kızı Elay'ın doğumu sonrası verdiği aranın ardından ekranlara dönme hazırlığı içinde olduğunu açıkladı. Anneliği ve iş hayatını birleştirme konusunda kararlı olan Enver, doğru proje ile setlere dönmeye hazır olduğunu belirtti.

Aslı Enver, uzun süredir gözlerden uzak bir hayat sürdürmeyi tercih eden ve oyunculuk kariyerine ara veren bir isim. Ancak bu sessizlik, ünlü oyuncunun kızı Elay'ı kucağına aldığı 4 Temmuz 2023 tarihinden sonra anlamlı bir mola oldu. Berkin Gökbudak ile evli olan Enver, annelikle geçen bu sürecin ardından, hayranlarına müjdeli bir haber verdi.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir etkinlikte gazetecilerle bir araya gelen Enver, annelik deneyimlerini paylaştı ve ekranlara dönüş yapacağının sinyallerini verdi. "10 aydır annelik yapıyorum ve bu süre zarfında ufak ufak projeler okuyorum. Doğru zaman ve doğru proje geldiğinde, kızım Elay ile birlikte setlere döneceğim," diyen Enver, diğer çalışan anneler gibi kızına örnek olmayı hedeflediğini belirtti.

Enver, "Çalışma hayatımda aktif olduğum dönemlerde elde ettiğim deneyimler şimdi bana yol gösteriyor. Kızımla beraber geçirdiğim her an, hayatımın en değerli zamanlarından biri. Setlere döndüğümde de bu deneyimleri aktarmayı sürdüreceğim," dedi. Aslı Enver'in bu dönüşü, hem ekranların sevilen yüzünü yeniden izleme fırsatı bulacak olan hayranları için, hem de oyunculuk dünyası için heyecan verici bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.