Cher, Genç Sevgili Tercihinin Nedenini Açıkladı: "Yaşıtlarım Artık Öldü"

Cher, Genç Sevgili Tercihinin Nedenini Açıkladı: "Yaşıtlarım Artık Öldü"
Ünlü şarkıcı ve oyuncu Cher, genç sevgili tercihini mizahi bir dille açıkladı: "Yaşımdaki erkekler çok yaşlı ve artık hepsi öldü." 77 yaşındaki sanatçı, kendinden 39 yaş küçük olan eski sevgilisi Alexander Edwards ile olan ilişkisi hakkında yorum yaptı.

Pop müziğin efsane ismi Cher, genç sevgili tercihini açık yüreklilikle ve esprili bir dille dile getirdi. 77 yaşındaki sanatçı, Jennifer Hudson'ın sunduğu bir televizyon programına konuk oldu ve geçtiğimiz yıl sona eren, kendinden 39 yaş küçük Alexander Edwards ile olan ilişkisine dair soruları yanıtladı.

Cher, genç sevgililerle ilişki yaşamasının nedenini, "Yaşımdaki erkekler çok yaşlı ve artık hepsi öldü. Ama daha önce hepsi bana yaklaşmaktan korkuyordu ve sadece genç erkekler vardı," sözleriyle anlattı. Bu açıklama, Cher'in yaş farkı eleştirilerine mizah yoluyla yaklaştığını gösterdi.

Cher, aşk yaşamında yaş farkının önemsiz olduğunu ve kendisini genç hissettiğini vurgulayarak, ilişkilerde en önemli unsurun karşılıklı saygı ve mutluluk olduğunu belirtti. Ünlü sanatçı, genç sevgililerle ilişkilerinin medyada sık sık eleştiri konusu olmasına rağmen, bu durumun kendisini etkilemediğini ve özel hayatıyla ilgili kararları özgürce aldığını ifade etti.

Cher'in bu açıklamaları, yaşlılık ve cinsellik üzerine toplumsal algıları sorgulayan ve yaşa bakılmaksızın herkesin mutluluğu kendi tercihlerinde bulabileceğine dair güçlü bir mesaj veriyor. Cher, hayranları tarafından bu açıklamalarıyla desteklenirken, sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.