Sonunda Müjdeyi Verdiler! 5 yıldır beraberlerdi... Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk'un nikah tarihi belli oldu!

Sonunda Müjdeyi Verdiler! 5 yıldır beraberlerdi... Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk'un nikah tarihi belli oldu!
Beş yıl süren aşklarını taçlandırmaya hazırlanan Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk, Haziran ayında Çeşme'de düğün yapacak. Çift, romantik bir deniz kenarı düğünü planlarken, Sarıtaş ekranlara dönüş projeleri üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor.

Ünlü Türk oyuncu Tolga Sarıtaş ve sevilen modacı Zeynep Mayruk, beş yıldır süren aşklarını evlilikle taçlandırmaya hazırlanıyor. Çift, geçtiğimiz Şubat ayında aile ve yakın dostları arasında gerçekleştirilen sade bir nişan töreniyle evlilik yolunda ilk adımlarını atmıştı. Şimdi ise tüm gözler, Haziran ayında gerçekleşecek olan düğünlerine çevrildi.

Aşk, Nişan ve Şimdi de Düğün

Tolga Sarıtaş, Zeynep Mayruk'a romantik bir Sevgililer Günü sürprizi yaparak evlenme teklif etmişti. Bu teklif, her ikisi için de unutulmaz bir an oldu. Nişan törenlerinde, Zeynep Mayruk şıklığıyla dikkat çekerken transparan detaylara sahip beyaz bir takım tercih etti. Tolga ise klasik siyah bir takım elbise giyerek şıklığını konuşturdu.

Düğün Detayları Belli Oldu

Tolga Sarıtaş, geçtiğimiz günlerde Bebek'teki bir mekandan çıkarken görüntülendi ve basın mensuplarına düğünleri hakkında bilgi verdi. Haziran ayında düğün yapacaklarını belirten Sarıtaş, gelinlik ve damatlık seçimlerini ise Zeynep Mayruk'un zevkine bırakacaklarını söyledi. Bu açıklamalar, hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılandı.

663878e9b58ad891.webp

Çeşme'de Bir Düğün Masalı

Çiftin düğününün Çeşme'de, deniz kenarında bir mekanda gerçekleşeceği söyleniyor. Gözlerden uzak, sakin ve romantik bir düğün planlayan çift, bu özel günlerini en yakınlarıyla kutlamayı tercih etmiş. Çeşme’nin muhteşem manzarası eşliğinde evlenecek olan Sarıtaş ve Mayruk, yeni hayatlarına iddialı bir başlangıç yapmış olacak.

Yeni Projeler ve Ekranlara Dönüş

Tolga Sarıtaş, düğün hazırlıklarının yanı sıra kariyerine de odaklanmış durumda. Yakında ekranlara döneceğini ve yeni projeler üzerinde çalıştığını açıklayan başarılı oyuncu, hem özel hayatında hem de iş hayatında heyecan verici bir döneme adım atıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.