At Suratlı Kadın Gündem Oldu! Böylesi Hiç Görülmedi... At Gibi Kadın Sözü Gerçek Oldu!

At Suratlı Kadın Gündem Oldu! Böylesi Hiç Görülmedi... At Gibi Kadın Sözü Gerçek Oldu!
Instagram'da "horsegiirl420" kullanıcı adıyla tanınan Stella, at suratına benzemek için yaptırdığı estetik operasyonlarla sosyal medyada büyük ilgi çekti.

Sosyal medya, her geçen gün daha da şaşırtıcı hikayelerle gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak, Instagram'da "horsegiirl420" kullanıcı adı altında paylaşımlar yapan Stella Staillion, at suratına benzemek için geçirdiği estetik operasyonlarla sosyal medyanın diline düştü. İddiaya göre yüzlerce operasyon geçiren Stella, bu sıra dışı görünümüyle 154 bin kişilik bir takipçi kitlesine ulaşmayı başardı.

6638e06c4974c607-w1200xh1274.webp

"At Suratı" Estetiğiyle Şaşkınlık Yaratan Stella, Sosyal Medyayı Salladı!

Stella'nın bu radikal estetik tercihi, onu Instagram'da bir fenomene dönüştürdü. Profilinde yayınladığı fotoğraflar, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alıyor. Ancak herkes bu durumu olumlu karşılamıyor. Bazı sosyal medya kullanıcıları, Stella'nın gerçekten bu operasyonları geçirip geçirmediğini sorgularken, bazıları ise bu tarz bir estetik müdahalenin psikolojik açıdan ele alınması gerektiğini savunuyor. Kullanıcılar arasında, Stella'nın yüzünde gerçek bir maske takmış olabileceği yönünde spekülasyonlar da var.

6638e06c56e15644-w1200xh1406.webp

Stella Staillion, bir DJ olarak da tanınıyor ve sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarda sık sık DJ'lik performanslarını ve günlük yaşamından kesitleri takipçileriyle paylaşıyor. Estetik operasyonların insan üzerindeki etkilerini ve sosyal medyanın bu tarz radikal değişimleri nasıl normalleştirebildiğini gözler önüne seren Stella, modern dünyanın estetik anlayışı üzerine ciddi tartışmaları da beraberinde getiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.