İrem Derici ve Gökhan Fırat’tan Yeniden Aşk Dolu Paylaşım: Kısa Süren Ayrılık Son Buldu!

İrem Derici ve Gökhan Fırat’tan Yeniden Aşk Dolu Paylaşım: Kısa Süren Ayrılık Son Buldu!
İrem Derici ve Gökhan Fırat, birlikte çıktıkları tatillerdeki romantik paylaşımlarıyla sıkça gündeme gelmişti. Ancak çift, bir süre önce birbirlerini sosyal medyada takip etmeyi bırakmış ve tatillerinde çekilen romantik fotoğrafları silmişti

Hülya Avşar’ın YouTube programına katılan İrem Derici, “Bundan sonra bir ayrılık, bir erkek arkadaş için asla kendimi üzmem. Aşkımdan gebersem de ertesi gün devam edeceğim. Üzülemem, üzülemem. Duyguya vaktim olmadığını düşünüyorum” şeklindeki açıklamalarıyla gündem olmuştu. Ancak, İrem Derici ile Gökhan Fırat’ın ayrılığı uzun sürmedi ve çift, aralarındaki buzları eritti.

İREM 2

İkili, sosyal medyada birbirlerini yeniden takip etmeye başladı. Gökhan Fırat, barıştıklarını Instagram hikayesinde paylaştığı romantik bir fotoğrafla duyurdu. Bu paylaşımda İrem Derici ile sarmaş dolaş bir karelerini paylaşan Fırat, Derici’yi etiketleyip kalp emojisi eklemeyi de ihmal etmedi.

Ancak, İrem Derici’nin sevgilisinin bu paylaşımını kendi hesabında paylaşmaması dikkat çekti. Derici’nin bu tutumu, çiftin ilişkisine dair merak uyandırırken, hayranlar barışmalarını coşkuyla karşıladı.

İREM

Bu gelişmeler, İrem Derici ve Gökhan Fırat’ın ilişkilerinde yeni bir dönemin başladığını gösteriyor. Çiftin romantik anlarını takip eden hayranlar, bu sürpriz barışmayı memnuniyetle karşıladı ve ikilinin aşklarını sosyal medyada yeniden sergilemeye başlamasını sabırsızlıkla bekliyor. İrem Derici ve Gökhan Fırat, aşklarına bir şans daha vererek hayranlarına mutlu bir haber sunmuş oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.