Ricardo Quaresma’nın Panik Anları! Sarışın Güzelle Görüntülendi, Eşi Daphney’den Paylaşım Geldi

Ricardo Quaresma’nın Panik Anları! Sarışın Güzelle Görüntülendi, Eşi Daphney’den Paylaşım Geldi
Beşiktaş’ın eski yıldızı Ricardo Quaresma, İstanbul’da bir ödül törenine katıldıktan sonra Bebek’te sarışın bir güzelle görüntülendi. Flaşların patlamasıyla kısa süreli bir panik yaşayan eski futbolcu, merak konusu oldu.

2010-2013 ve 2015-2019 yılları arasında Beşiktaş forması giyen Ricardo Quaresma, İstanbul’da katıldığı bir ödül töreninin ardından Bebek’teki bir mekanda sarışın bir güzelle görüldü. İstanbul gece hayatını özlediği anlaşılan Quaresma, flaşların patlamasıyla birlikte kısa süreli bir şok yaşadı. Yanındaki gizemli kadın, yüzünü eliyle gizlemeye çalışsa da bu çabası yetersiz kaldı.

PANİK VE MERAK

Görüntülenmenin ardından Quaresma ve yanındaki kadının kimliği merak konusu oldu. 11 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren ve iki çocuk sahibi olan Quaresma çifti, bu olayla gündeme geldi. Daha önce eşi Ricardo Quaresma hakkında “Onunla karton bir evde yaşasak da mutlu olurdum” şeklinde konuşan Daphney Quaresma, bu olayın ardından sosyal medyada bir paylaşım yaptı.

Ricardo Quaresmanın panik anları Sarışın güzelle yakalandı

EŞİNDEN ANLAMLI PAYLAŞIM

Ricardo Quaresma’nın sarışın bir güzelle görüntülenmesinin ardından, Daphney Quaresma 11 yıllık eşiyle birlikte çekilen bir fotoğrafını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Bu paylaşım, çiftin arasındaki güçlü bağı ve birlikteliği vurgularken, sosyal medya kullanıcıları tarafından da büyük ilgi gördü.

Ricardo Quaresmanın panik anları Sarışın güzelle yakalandı

Ricardo Quaresma’nın bu olayla yeniden gündeme gelmesi, futbolcunun hayranları arasında çeşitli yorumlara yol açtı. Eski yıldızın İstanbul gece hayatına dönüşü ve ardından yaşananlar, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.