Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in Evliliği Gündemde! “Genç Erkekler Olgun Kadınları Tercih Ediyor!

Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in Evliliği Gündemde! “Genç Erkekler Olgun Kadınları Tercih Ediyor!
Ünlü şarkıcı Seda Sayan (61) ve Çağlar Ökten (36), 24 Nisan 2022’de Beşiktaş’ta sürpriz bir nikâhla evlenmişti. Sayan’ın enerjisi ve genç eşiyle olan uyumu, “Aramızda Kalmasın” programında tartışıldı.

TV8’de yayınlanan “Aramızda Kalmasın” programında, Seda Sayan ve genç eşi Çağlar Ökten’in evliliği gündeme geldi. Programda, genç erkeklerin artık olgun kadınları tercih etmelerinin nedenleri tartışıldı.

SEDA SAYAN’IN ENERJİSİ VE UYUMU

Seda Sayan’ın enerjisinin gençlere bile taş çıkardığını belirten Müge Dağıstanlı, “Seda, Çağlar’dan daha genç ve enerjik duruyor” ifadelerini kullandı. Konuklardan Semiha Yankı ise, “Genç erkeklerin olgun kadınları tercih etmesinin ardında maddi beklentiler var” diyerek dikkat çekti.

Genç erkekler bize yürüyor ama beklentileri hep maddiyat, şan şöhret

İLİŞKİLERDE MADDİ BEKLENTİLER

Semiha Yankı, “Genç erkekler bizim yaşımızdaki kadınlara yürüyor ama hep bir maddi beklenti var. Genç bir insanın temposuna yetişmek zor. Ben kimseye gönderme yapmıyorum ama estetik yaptırıp gençlere yetişmeye çalışıyorlar” şeklinde konuştu.

Genç erkekler bize yürüyor ama beklentileri hep maddiyat, şan şöhret

Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in evliliği, uyumları ve enerjileriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Programda yapılan yorumlar, olgun kadın-genç erkek ilişkilerinde maddi beklentilerin rolünü bir kez daha gündeme getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.