Zeynep Bastık'ın Cesur Dansı Sosyal Medyayı Salladı! İşte O Anlar...

Zeynep Bastık'ın Cesur Dansı Sosyal Medyayı Salladı! İşte O Anlar...
Son dönemin popüler isimlerinden Zeynep Bastık, sahne performansları ve tarzıyla adından sıkça söz ettirirken, geçtiğimiz günlerde özel hayatındaki gelişmelerle de gündeme geldi.

Şarkıcı, yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu Ali Can Ayyıldız ile yollarını ayırmasının ardından yaptığı dans paylaşımlarıyla yeniden dikkatleri üzerine çekti.

Bastık'ın Dansı Olay Oldu

Zeynep Bastık, Instagram hesabından paylaştığı dans videosuyla sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Paylaşım, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Bastık'ın iddialı dans performansı, hayranları ve takipçileri tarafından yoğun ilgi gördü. Videoda enerjik ve akıcı dans hareketleri sergileyen şarkıcı, kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi.

zeynesp6

Sosyal Medyada Yorum Yağmuru

Bastık'ın dans videosu, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük beğeni toplarken, çok sayıda yorum da aldı. Hayranları, şarkıcının dans performansını öven yorumlarda bulundu. "Bayağı iddialı", "Gayet güzel dans ediyor", "Yok artık", "Çok beğendim dansını" gibi yorumlarla Bastık'ın dansına hayranlıklarını dile getirdiler.

zeynepsdans9

Zeynep Bastık, gerek sahne kostümleri ve performanslarıyla gerekse sosyal medyada paylaştığı dans videolarıyla dikkat çekmeye ve adından söz ettirmeye devam ediyor. Şarkıcının son paylaşımı, dans tutkusunu ve yeteneğini gözler önüne sererken, hayranlarından da tam not aldı. Bastık’ın bu iddialı dans videosu, sosyal medyada uzun süre konuşulacağa benziyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.