Hande Erçel ve Barış Arduç Aynı Filmde Buluşuyor! Yeni Filmlerinde Partner Olacaklar! İşte Detaylar...

Hande Erçel ve Barış Arduç Aynı Filmde Buluşuyor! Yeni Filmlerinde Partner Olacaklar! İşte Detaylar...
Türk sinemasının sevilen isimlerinden Hande Erçel ve Barış Arduç, yeni film “Bir Başka Aşk”ta başrolleri paylaşacak. Geçtiğimiz yıl O3 Medya’yla özel bir anlaşma imzalayan Barış Arduç, bu yaz Çeşme’de çekilecek olan bu filmde başrollerden biri olacak!

Barış Arduç, geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamada, O3 Medya ile yaptığı anlaşma kapsamında bu yaz bir film çekeceğini duyurmuştu. Bu merakla beklenen filmin başrolü Hande Erçel oldu. Ünlü oyuncuların bir araya geleceği bu film, şimdiden sinemaseverler arasında büyük bir heyecan uyandırdı.

● hande erçel & barış arduç | "you can love no other than me..." [AU]

Çekimler Temmuz’da Başlıyor

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, “Bir Başka Aşk” filminin çekimlerine temmuz ayının başında başlanması planlanıyor. Filmin yönetmen koltuğunda, yetenekli yönetmen Engin Erden oturacak. Senaryosu ise Netflix’te büyük ilgi gören “Merve Kült” dizisinin de yazarı olan Ceylan Naz Baycan tarafından kaleme alınacak.

Detaylar Yakında Açıklanacak

Filmin diğer oyuncuları ve ayrıntıları ise önümüzdeki günlerde açıklanacak. Hande Erçel ve Barış Arduç gibi iki popüler oyuncunun bir araya gelmesi, “Bir Başka Aşk”ın merakla beklenen projeler arasında yer almasını sağladı. Sinemaseverler, bu yaz Çeşme’nin güzellikleri eşliğinde çekilecek olan bu romantik filmi heyecanla bekliyor.

Barış Arduç ve Hande Erçel'den partner bombası! İki efsane ismin projesi ortaya çıktı

Hande Erçel ve Barış Arduç’un güçlü oyunculukları ve Engin Erden’in yönetmenliği ile “Bir Başka Aşk”, yaz aylarının en çok konuşulan projelerinden biri olmaya aday. Film, izleyicilere unutulmaz bir aşk hikayesi sunmaya hazırlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.