Mahsun Kırmızıgül’ün Dizisine 2 Yıldız İsim! İşte ''Güzel Aşklar Diyarı” Dizisinin Güncel Oyuncu Kadrosu!

Mahsun Kırmızıgül’ün Dizisine 2 Yıldız İsim! İşte ''Güzel Aşklar Diyarı” Dizisinin Güncel Oyuncu Kadrosu!
Kapadokya’nın büyüleyici atmosferinde çekilecek olan “Güzel Atlar Diyarı” dizisi için hazırlıklar hızla devam ediyor. Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan dizinin yönetmenliğini ilk iki bölüm için Mahsun Kırmızıgül üstlenmişti...

Geçtiğimiz aylarda yeni sezona ertelenen bu iddialı proje, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Halil Ergün, Meltem Cumbul, Berkan Şal ve Melis Birkan gibi deneyimli isimlerin yanı sıra, kadroya son olarak Özgür Emre Yıldırım ve Ege Kökenli de dahil oldu.

oyuncu4444444

Yeni İsimler: Özgür Emre Yıldırım ve Ege Kökenli

Son dönemde “Hudutsuz Sevda” dizisinde “Levent” karakterine hayat veren Özgür Emre Yıldırım, “Güzel Atlar Diyarı” dizisinde “Cihangir” rolüyle izleyici karşısına çıkacak. Aynı zamanda Cengiz Karabekir’in “Paranoya” filminde de yer alan başarılı oyuncu, performansıyla merakla bekleniyor.

Ege Kökenli ise “Güzel Atlar Diyarı” dizisinin önemli karakterlerinden “Hanzade”yi canlandıracak. Kariyerinde hızla yükselen Kökenli, dizideki performansıyla büyük ilgi uyandıracak gibi görünüyor.

ege222

Yayın Tarihi ve Çekim Planları

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, dizi Temmuz ayı sonunda sete çıkacak ve Eylül ayında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Kapadokya’nın eşsiz manzaralarında çekilecek olan dizi, hem oyuncu kadrosu hem de etkileyici hikayesiyle şimdiden büyük bir heyecan yaratmış durumda. “Güzel Atlar Diyarı”nın, Türk televizyonuna yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.