Selin Yağcıoğlu ve Allan Hakko Ayrılığı İddialarına Bomba Yanıt Verdi! ''Yok Yahu''

Selin Yağcıoğlu ve Allan Hakko Ayrılığı İddialarına Bomba Yanıt Verdi! ''Yok Yahu''
Sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu'nun, iş insanı Allan Hakko ile olan ilişkisinde ayrılık iddiaları gündeme geldi. 2018 yılında Gökhan Balarısı ile evlenen ve bu evlilikten kızı Su'yu kucağına alan Yağcıoğlu, kısa süre sonra boşanmıştı.

Oyuncu Berk Atan ile inişli çıkışlı bir ilişki yaşayan Yağcıoğlu, sonrasında gönlünü Allan Hakko'ya kaptırdı. Çift, sosyal medyada sık sık birlikte paylaşımlar yaparak ilişkilerini gözler önüne seriyordu. Ancak son dönemde Yağcıoğlu'nun Hakko ile olan fotoğraflarını silmesi ayrılık iddialarını gündeme getirdi.

allan2

İddialara Kesin Yanıt

Sosyal medya üzerinden sevgilisi Allan Hakko ile sıkça paylaşımlar yapan Selin Yağcıoğlu'nun, bu paylaşımları kaldırması takipçilerinin dikkatini çekti ve çiftin ayrıldığına dair söylentiler hızla yayıldı. Ancak Yağcıoğlu, bu iddiaları kesin bir dille yalanladı. 2. Sayfa programına konuşan Yağcıoğlu, “Yok yahu! Ben fotoğraf koymadım hep Allan'da vardı” açıklamasıyla iddialara son noktayı koydu.

İlişkilerine Devam Ediyorlar

Selin Yağcıoğlu ve Allan Hakko çifti, iddiaların aksine ilişkilerine devam ettiklerini belirtti. Yağcıoğlu’nun açıklamaları, çiftin sevenleri arasında rahatlatıcı bir etki yarattı. Sosyal medyada paylaşılan ve ardından kaldırılan fotoğrafların ilişkilerinin durumunu etkilemediği anlaşıldı. Çift, magazin dünyasında ve sosyal medya platformlarında takipçilerini merakta bırakmadan, aşklarını doludizgin yaşamaya devam ediyor.

allan1

Gelecekteki Planlar

Selin Yağcıoğlu ve Allan Hakko’nun ilişkileriyle ilgili açıklamalarının ardından, çiftin gelecekteki planları da merak konusu oldu. Özellikle sosyal medyada aktif olan ve geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Yağcıoğlu’nun, Hakko ile birlikte nasıl bir yol çizeceği, takipçileri tarafından yakından izleniyor. Çiftin, bu süreçte birbirlerine destek olarak ilişkilerini daha da güçlendireceği düşünülüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.