Esra Ceyhan’ın Son Hali Olay Oldu! Takipçileri Yorum Yağmuruna Tuttu! İşte O Anlar...

Esra Ceyhan’ın Son Hali Olay Oldu! Takipçileri Yorum Yağmuruna Tuttu! İşte O Anlar...
Türk televizyon tarihinin unutulmaz kadın programcılarından Esra Ceyhan, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Aktif olarak Instagram kullanan Ceyhan, son fotoğraflarında hayli kilo almış ve yaş almış haliyle takipçilerinin ilgisini çekti.

Esra Ceyhan’ın paylaştığı fotoğraflar, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bir dönem öğleden sonra kuşağının vazgeçilmez ismi olan Ceyhan, hala geniş bir hayran kitlesine sahip. Takipçileri, “Müge Anlı paparazzi programı sunarken, Esra Erol ve Zuhal Topal piyasada yokken Esra Ceyhan öğleden sonra kuşağına yön veriyordu hem de 10 yıl” şeklinde nostaljik yorumlarda bulunarak Ceyhan’ın televizyon dünyasındaki etkisini vurguladı. Diğer yandan, “Yıllara adeta meydan okuyor” ve “Eski halinden eser yok şimdi” gibi yorumlarla da çeşitli görüşler dile getirildi.

ekran-goruntusu-2024-05-11-160441.png

Eleştiriler ve Destekler

Esra Ceyhan’ın fiziksel değişimi üzerine yapılan yorumlar çeşitlilik gösterdi. Bazı takipçileri Ceyhan’ın hala güzel olduğunu ifade ederken, bazıları ise eleştirel yaklaşımlar sergiledi. Ünlü sunucu, eleştiriler karşısında sessizliğini korurken, destek veren takipçilerinin olumlu yorumları dikkat çekti.

ekran-goruntusu-2024-05-11-160106.png

Kızı Ayşe ile Duygusal Paylaşımlar

Ceyhan’ın, şimdi 18 yaşında olan kızı Ayşe Ceyhan ile paylaştığı fotoğraflar da takipçileri arasında ilgiyle karşılandı. Anne-kızın birlikte çekilmiş samimi kareleri, sosyal medyada beğeni toplarken, takipçiler bu paylaşımlara duygusal yorumlar bıraktı. Esra Ceyhan’ın, yıllar geçmesine rağmen enerjisini koruduğu ve hayranlarıyla bağını güçlü tuttuğu gözlerden kaçmıyor.

ekran-goruntusu-2024-05-11-160712.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.