Şevval Sam Konserine “Yan Oda” Ekibinden Tam Destek! Tarzı Yine Göz Kamaştırdı! 'Yaşlanmıyor' Yorumları Geldi!

Şevval Sam Konserine “Yan Oda” Ekibinden Tam Destek! Tarzı Yine Göz Kamaştırdı! 'Yaşlanmıyor' Yorumları Geldi!
Ünlü oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam, unutulmaz bir konsere imza attı. “Yan Oda” dizisinin ekibi, Sam’ı yalnız bırakmayarak, geceye damgasını vurdu. Dizi sona erse de dostlukları devam eden oyuncular, Sam’ın şarkılarıyla eğlendi.

Şevval Sam’ın sahne performansı ve iddialı tarzı, yine büyük beğeni topladı. Dizide Sam’ın annesini canlandıran Melek Baykal, geceden kareler paylaşarak “Canımız Şevvalimize geldik. Harika bir gece yaşıyoruz. Şevi harikasın” notunu düştü.

sdds

Dostluk ve Eğlence Dolu Gece

“Yan Oda” dizisinin sevilen ekibi, Şevval Sam’ın konserinde buluşarak keyif dolu anlar yaşadı. Sam’ın sahne performansına eşlik eden Nazan Kesal, Derya Karadaş, Caner Cindoruk ve Nilsu Yılmaz, gece boyunca eğlendi. Melek Baykal, gecenin anılarını sosyal medya üzerinden paylaşırken, ekibin eğlenceli anları takipçilerin beğenisini kazandı. Baykal’ın paylaştığı video, “Şevi harikasın” mesajıyla Sam’a olan sevgisini bir kez daha gösterdi.

Kulisten Özel Anlar

Nazan Kesal, kuliste Şevval Sam’ı ziyaret ederek, ünlü şarkıcının annesi Leman Sam’ın “Daha Gidecek Çok Yolumuz Var” şarkısı eşliğinde bir kare paylaştı. Kesal’ın bu paylaşımı, hem geçmişe bir selam niteliğinde oldu hem de geceye duygusal bir hava kattı. Şevval Sam’ın sahne öncesi ve sonrası anları, takipçiler arasında büyük ilgi gördü.

yutı

Yıllara Meydan Okuyan Güzellik

Şevval Sam, her zamanki gibi iddialı tarzı ve zarafetiyle göz doldurdu. Gecede giydiği kıyafetle “Yıllara meydan okuyor” dedirten Sam, sahnedeki enerjisi ve güzelliğiyle hayranlarından tam not aldı. Sam’ın konserine gösterilen yoğun ilgi, onun sahne performansının yanı sıra stiline olan hayranlığı bir kez daha ortaya koydu. “Yan Oda” ekibinin desteğiyle daha da renklenen gece, Sam’ın kariyerinde unutulmaz anılardan biri olarak yerini aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.