Çağla Şıkel Karanlık Kulübede 11 Saat Kalınca Olanlar Oldu! Sosyal Medya İkiye Bölündü!

Çağla Şıkel Karanlık Kulübede 11 Saat Kalınca Olanlar Oldu! Sosyal Medya İkiye Bölündü!
Ünlü model Çağla Şıkel, ruhsal arayışlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yaz buz dolu fıçıya girerek soğuk korkusunu yenmeye çalışan Şıkel, bu kez Kırklareli’nde karanlık bir kulübede 11 saat boyunca kaldı!

Çağla Şıkel, son dönemde ruhsal arayışlarını derinleştirmek adına farklı meditasyon tekniklerine yöneliyor. Soğuk korkusunu yenmek için buz dolu fıçıya giren Şıkel, ardından 3 gün boyunca gözleri kapalı bir şekilde karanlık inzivaya çekilmişti. Şimdi ise Kırklareli’nde karanlık bir kulübede 11 saat geçirerek, ruhsal bir deneyim yaşadı. Şıkel, bu süreçte yemek yemeyip su içmeden sadece nefesine odaklandığını belirtti.

Çağla Şıkel kendini kulübeye kapattı 11 saat boyunca dışarı çıkmadı

“En Derin Kendimle Baş Başa Kaldım”

Kulübeden çıktığı anları Instagram’da paylaşan Şıkel, deneyimini şu sözlerle anlattı: “Karanlık inzivada da yaşadığım aynı hissi yaşadım. Kapı kapanır kapanmaz 'ne zaman açılacak?' diye düşünen zihnimden kurtulmam birkaç saniyemi aldı ve sadece nefesime odaklandım. Meditasyon yapıp yapmadığımı dahi bilmiyorum ki... Meditasyonun zaten kendi kendine olduğu, gözümü açsam da zifiri karanlık, ben, en derinlerim ve nefesim arasında geçen 11 saat... Bir gece öncesinden son yemeğimi 18:30 gibi yiyip, 24 saati yemek yemeden ve su içmeden tamamladım.”

Sosyal Medyada Tartışma Yarattı

Çağla Şıkel’in bu paylaşımı, sosyal medyada çeşitli tepkilere yol açtı. Kimi takipçileri Şıkel’in deneyimini ilginç bulurken, kimileri eleştirel yorumlarda bulundu. Paylaşım altına gelen bazı yorumlar şu şekildeydi:

  • “Paran var, derdin var!”
  • “Can sıkıntısı önemli tabii, deneyimleyecek çok şey bulunuyor.”
  • “Kulübeden tavuk çıkacak sandım, Çağla çıktı!”
  • “Saçının ve makyajının hiç bozulmamış olması şaka mı?”
  • “Neden sürekli böyle tuhaf şeyler yapıyorsunuz Çağla hanım?”

Çağla Şıkel kendini kulübeye kapattı 11 saat boyunca dışarı çıkmadı

Karanlık Deneyim Tartışmaları Beraberinde Getirdi

Çağla Şıkel’in bu sıra dışı ruhsal deneyimi, sosyal medyada geniş yankı uyandırarak tartışmalara neden oldu. Şıkel’in, ruhsal derinleşme arayışları ve meditasyon teknikleri, takipçileri arasında farklı görüşlerin ortaya çıkmasına sebep oldu. 9 odalı süper lüks villasında yaşayan ünlü mankenin bu deneyimi, sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.