Pursaklar Belediyesi’nden Devlet Hastanesine Yeni Otopark

Pursaklar Belediyesi’nden Devlet Hastanesine Yeni Otopark
Pursaklar Belediyesi, Pursaklar Devlet Hastanesinde ihtiyacı karşılayamayan mevcut otopark alanını genişletme çalışmalarına devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi, hastaneye araçlarıyla gelen hasta ve hasta yakınlarının park yeri bulmakta güçlük çekmesini göz önünde bulundurarak, mevcut otopark alanında genişletme çalışmalarına devam ediyor.

2018 yılında hizmete açılan Pursaklar Devlet Hastanesi’nde her geçen gün yeni bölümler açılması ve hasta sayısının artması ile birlikte mevcut otopark alanın ihtiyacı karşılamaması nedeni ile hastanenin acil giriş bölümündeki uygun bölgede otopark alanını genişletme çalışmalarını yakından takip eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, çalışma arkadaşlarına kolaylıklar diledi.

‘‘Yeni otopark düzenlemesiyle birlikte hastaneye giriş ve çıkışta, hasta ve hasta yakınlarının daha rahat hareket etmelerine olanak sağlıyoruz’’

Yetersiz park alanı nedeniyle yaşanan sıkıntıları en aza indirgemek adına Pursaklar Devlet Hastanesinde otopark genişletme çalışmaları yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Yeni otopark düzenlemesiyle birlikte hastaneye giriş ve çıkışta, hasta ve hasta yakınlarının daha rahat hareket etmelerine olanak sağlayacağız. Çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından vatandaşlarımız inşallah hastane işlemlerini, gönül rahatlığıyla ve daha hızlı bir şekilde yapabilecek’’ dedi.

Hastane yönetimi, herhangi bir aksaklık olduğunda problemleri hemen çözüme kavuşturan ve otoparkın yapımında her türlü desteği veren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’e teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.