Bircan Bali'den Çarpıcı İddia: Hande Erçel Muhabirlere Haber Verip Sonra Sinirleniyormuş!

Bircan Bali'den Çarpıcı İddia: Hande Erçel Muhabirlere Haber Verip Sonra Sinirleniyormuş!
Ünlü oyuncu Hande Erçel'in basınla olan ilginç ilişkisi gündeme bomba gibi düştü. Bircan Bali'nin iddiasına göre, Erçel'in ekibi muhabirleri olay yerine çağırıyor, ancak Hande Erçel sonrasında sinirlenmiş gibi yapıyor

Son zamanlarda Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla ve lüks tatilleriyle sıkça gündemde olan Hande Erçel, şimdi de Bircan Bali'nin ilginç iddialarıyla magazin dünyasında yankı uyandırdı. Bali, Erçel'in basınla olan ilişkisine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

hjkhk

Bircan Bali'ye göre, Hande Erçel'in ekibi, her çıktığı tatil veya etkinlik öncesinde basını haberdar ediyor. Bali, "Hande her attığı adımı gitmeden yarım saat önce magazin basınına bildiriyor. 'Haberim yokmuş gibi çek panpa' diyen nadir ünlülerden biri," dedi.

Bali, Erçel'in bu davranışlarını, "Herkesi arar, herkesi... Basın danışmanı arar uçaktan iniyoruz gelin! Kerem ile defalarca öyle çektik, Hakan'la ilk nasıl patladı biz nereden bileceğiz? Hande patlatır biz de gider çekeriz. Sonradan da sinirlenir, yalandan siniri vardır abla arama o zaman" sözleriyle ifşa etti.

tyry

Bu iddialar, Hande Erçel'in medya ile olan karmaşık ilişkisini gözler önüne sererken, ünlü oyuncunun bu stratejisi hakkında tartışmaları da beraberinde getirdi. Hande Erçel ya da temsilcileri tarafından henüz bu iddialara bir yanıt gelmedi. Bu durum, Erçel'in kamuoyu önündeki imajını nasıl etkileyecek merak konusu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.