Birce Akalay ve Hakan Kurtaş Yaz Sonunda Düğün Çanlarını Çalacak! Birce Akalay Üçüncü Kez Evleniyor!

Birce Akalay ve Hakan Kurtaş Yaz Sonunda Düğün Çanlarını Çalacak! Birce Akalay Üçüncü Kez Evleniyor!
Ünlü oyuncu Birce Akalay, aşk hayatında yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Hakan Kurtaş ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Akalay, "Hiç böyle aşık olmadım" diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Birce Akalay ve Hakan Kurtaş'ın aşkı tam gaz devam ediyor. Çift, geçtiğimiz haftalarda Bodrum'da aileleriyle bir araya gelmiş ve Kurtaş, Mart ayında Akalay'a romantik bir evlilik teklifi yapmıştı. Akalay'ın "Evet" cevabı, herkesi heyecanlandıran bir gelişmeydi.

Akalay, "Hiç böyle aşık olmadım" diyerek duygularını ifade ederken, Kurtaş'ın ise bir an önce evlenmek istediği konuşuluyordu. Çiftin yakın zamanda nikah masasına oturacağı ve sürpriz bir düğün yapacağı gelen dedikodular arasında yer alıyordu. Ancak görünüşe göre, Akalay ve Kurtaş yazı Bodrum-Gümüşlük'te geçirmeye karar verdi.

İddialara göre, çift hem tatil yapacak hem de düğün hazırlıklarına hız verecek. Yazın sonunda ise nikah masasına oturmayı planlıyorlar. Birce Akalay, daha önce Sarp Levendoğlu ve Murat Ünalmış ile evlilikler yapmış, bu ise ünlü oyuncunun üçüncü evliliği olacak. Hakan Kurtaş ise hayatında ilk kez evlilik heyecanı yaşayacak. İkili, yaz sonunda yapacakları düğünle yeni bir hayata adım atacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.