Melis Sezen, Yeni İmajıyla Sosyal Medyayı Salladı! Yatakta Poz Vererek Hayranlarını Büyüledi!

Melis Sezen, Yeni İmajıyla Sosyal Medyayı Salladı! Yatakta Poz Vererek Hayranlarını Büyüledi!
"Sadakatsiz" ve "Gülcemal" dizileriyle adını geniş kitlelere duyuran Melis Sezen, sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde kalmaya devam ediyor. Yeni imajı ve uzun saçlarıyla dikkat çeken Sezen, beyaz elbiseyle yatağa uzanarak poz verdi!

Türk televizyonlarının sevilen yüzlerinden Melis Sezen, başarılı oyunculuğu ve dikkat çekici güzelliği ile gündemden düşmüyor. Son olarak "Gülcemal" dizisinde izlediğimiz Sezen, dizinin sona ermesiyle birlikte sosyal medya üzerindeki etkileşimlerini artırdı.

melis 1

Son zamanlarda ilginç dans videolarıyla dikkat çeken genç oyuncu, şimdi de yeni saç stili ve şık bir elbiseyle verdiği yatak pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Beyaz, pencere detaylı elbisesi ve yatağa uzanmış şekilde verdiği pozlarla adeta bir moda ikonu gibi görünen Sezen, takipçilerinden tam not aldı.

melis 2

Melis Sezen, Instagram'da yayınladığı fotoğraflarına "Hayalimdeki saçla" notunu düşerek, uzun ve bakımlı saçlarını ön plana çıkardı. Takipçileri tarafından yapılan yorumlar arasında "harika görünüyorsun", "çok güzelsin" ve "saçlar olay" gibi ifadeler dikkat çekti.

MELİS 4

Sezen'in bu yeni görünümü, özellikle genç hayranları arasında büyük beğeni toplarken, oyuncunun stil ve güzellik alanındaki değişimleri de sosyal medyada sıkça konuşulan konular arasında yer aldı. Melis Sezen'in bu yeni imajı, kendisini takip edenler arasında oldukça olumlu tepkiler aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.