Hatice'den Sevgilisiyle İlgili Şaşırtıcı Açıklamalar: "Yatakta Başka Bir Kadınla Görsem İnanmam"

Hatice'den Sevgilisiyle İlgili Şaşırtıcı Açıklamalar: "Yatakta Başka Bir Kadınla Görsem İnanmam"
Ünlü şarkıcı Hatice, son zamanlarda hem stili hem de sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Ancak bu kez gündeme özel hayatıyla geldi.

90'ların popüler isimlerinden olan Hatice, Demet Akalın ve Jess'le sundukları "Gel Konuşalım" programına konuk oldu ve sevgilisi Ali Kemal ile olan ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

hatice sevgilisi

Hatice, 6 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Ali Kemal ile son 1 yıldır görüşemediğini belirtti. Bu durum üzerine Demet Akalın, "Hatice siz zaten ayrılmışsınız, senin haberin yokmuş," diyerek espri yaptı. Ancak Hatice, sevgilisine olan güveninin tam olduğunu, "Yatakta başka bir kadınla görsem inanmam. Çünkü yapmaz. Ali Kemal yaparsa ben cinsiyet değiştiririm. Ona o kadar güveniyorum," şeklindeki sözleriyle dile getirdi.

hatice 2

Bu cesur ve şaşırtıcı açıklama, sosyal medyada ve magazin dünyasında geniş yankı buldu. Hatice'nin bu ifadeleri, onun sevgilisine olan sarsılmaz güvenini ve ilişkilerine dair samimi görüşlerini ortaya koydu. Ünlü şarkıcının bu açık sözlülüğü ve kendine has üslubu, takipçileri tarafından ilgi ve beğeniyle karşılandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.