Melis Sezen Yeni İmajıyla Göz Kamaştırdı! Yatağa Uzanıp Verdiği Cesur Pozlarla Sosyal Medyayı Salladı!

Melis Sezen Yeni İmajıyla Göz Kamaştırdı! Yatağa Uzanıp Verdiği Cesur Pozlarla Sosyal Medyayı Salladı!
Ünlü oyuncu Melis Sezen, başarılı oyunculuğunun yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemde kalmayı başarıyor. "Sadakatsiz" dizisindeki 'Derin' karakteri ve son olarak "Gülcemal" dizisindeki performansıyla tanınan Sezen, yeni tarzıyla gündemde!

Türk televizyonlarının sevilen yüzlerinden Melis Sezen, başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekmeye devam ediyor. "Sadakatsiz" dizisindeki 'Derin' karakteriyle yıldızı parlayan Sezen, son olarak "Gülcemal" dizisinde Murat Ünalmış ile başrolü paylaştı. Dizisinin sona ermesinin ardından özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde kalmayı başaran genç oyuncu, son pozlarıyla adeta sosyal medyayı salladı.

melis 1

Melis Sezen, beyaz, pencere detaylı zarif bir elbise içinde yatağa uzanarak verdiği pozlarla hayranlarını büyüledi. Yeni imajıyla da dikkat çeken Sezen, uzun ve beline kadar saçlarıyla fark yarattı. Instagram üzerinden peş peşe paylaştığı bu iddialı fotoğraflara "Hayalimdeki saçla" notunu düşen Sezen'e, takipçilerinden "harika görünüyorsun", "çok güzelsin", "saçlar olay" gibi yorumlar yağdı.

MELİS 4

Sezen'in bu yeni imajı, hayranlarının beğenisini toplarken, genç oyuncunun stili ve güzelliği sosyal medya platformlarında geniş yankı buldu. Melis Sezen'in yatakta verdiği bu yeni pozlar, onun yıldızını daha da parlattı ve takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

melis 3

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.